Μπάγερν Μονάχου: Στη λίστα 19χρονο ταλέντο από την Τσεχία για back-up του Λεβαντόβσκι

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει τον παίκτη που θα γεμίσει… τα παπούτσια του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι όταν χρειαστεί και φαίνεται να τον βρήκε στο πρόσωπο του φορ της Σπάρτα Πράγας, Άνταμ Χλόζεκ.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι είναι εκ των κορυφαίων στράικερ στον πλανήτη και το μεγαλύτερο όπλο της Μπάγερν. Ωστόσο, οι Βαυαροί κοιτάζουν το μέλλον και αναζητούν ήδη το back up του, ο οποίος μακροπρόθεσμα θα φορέσει και τα… παπούτσια του.

Η Μπάγερν δεν πηγαίνει σε δοκιμασμένες λύσεις, αλλά ψάχνει ένα νέο διαμάντι. Στη λίστα της είναι ο 19χρονος επιθετικός της Ζάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγέμι. Ωστόσο, όπως φαίνεται ο νεαρός στράικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ.

Έτσι, οι Βαυαροί ψάχνουν το plan b. Σύμφωνα με την Bild το έχουν βρει στη Τσεχία. Η Μπάγερν παρακολουθεί στενά τον 19χρονο επιθετικό, Άνταμ Χλόζεκ, ο οποίος αγωνίζεται με την Σπάρτα Πράγας. Τη φετινή σεζόν έχει 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τέσσερα γκολ και οκτώ ασίστ.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, ενώ έχει κάνει ήδη 12 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Τσεχίας σκοράροντας και ένα γκολ. Μένει να φανεί αν η Μπάγερν καταφέρει να τον αρπάξει, αφού βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων μεγάλων κλαμπ.

To Top