Μπάγερν: Οι οπαδοί ετοιμάζουν… εισβολή στο «Emirates» παρά τις απαγορεύσεις

Οι οπαδοί της Μπάγερν δείχνουν έτοιμοι να αψηφήσουν τις εντολές της UEFA και θα επιχειρήσουν εισβολή στο «Emirates» για να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς κόντρα στην Άρσεναλ.

Κόντρα στις εντολές της UEFA θα πάει μερίδα οπαδών της Μπάγερν! Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει τιμωρήσει τους Βαυαρούς με απαγόρευση στις μετακινήσεις των οπαδών τους λόγω της συμπεριφοράς που παρουσιάζουν στους εκτός έδρας αγώνες, αλλά το αυτί των Γερμανών δεν ιδρώνει.

Σύμφωνα άλλωστε με το «Sky Sports Germany» 250 «αντιρρησίες» θα παραβούν τις εντολές της UEFA και σχεδιάζουν εισβολή στο «Emirates» για να παρακολουθήσουν από κοντά τον πρώτο προημιτελικό ανάμεσα σε Άρσεναλ και Μπάγερν.

Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα φαίνεται να έχουν αγοράσει ήδη το εισιτήριό τους για να μπουν στο γήπεδο, ενώ άλλοι θα προσπαθήσουν να το αποκτήσουν όταν έχουν μπει ήδη.

Θυμίζουμε πως η σχετική τιμωρία από πλευράς UEFA προέκυψε μετά τα καπνογόνα που πέταξαν οπαδοί της Μπάγερν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λάτσιο για το πρώτο σκέλος της φάσης των «16» του θεσμού.

To Top