Μπάγερν: Στην πόρτα της εξόδου ο Κομάν

 

Κοντά στην αποχώρηση του από την Μπάγερν φέρεται να βρίσκεται ο Κίνγκλεϊ Κομάν με τους Βαυαρούς να είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν εάν φτάσει στα γραφεία τους μια πρόταση της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε μεγάλες αλλαγές αναμένεται να προχωρήσει από το ερχόμενο καλοκαίρι η Μπάγερν. Μπορεί οι Βαυαροί να βρίσκονται στο «σαφάρι» του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ ωστόσο παράλληλα στο στρατόπεδο της ομάδας δουλεύουν και άλλες υποθέσεις, με αυτή του Κίνγκλεϊ Κομάν να αποτελεί μια από αυτές.

Σύμφωνα με το γαλλικό RMC ο Γάλλος ακραίος επιθετικός δεν βρίσκεται πλέον στη λίστα των untouchables και δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να αποχωρήσει. Στο στρατόπεδο της Μπάγερν δεν είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς πιστεύουν ότι έχει έρθει η ώρα για μια ανανέωση του ρόστερ για την οποία θα χρειαστεί ρευστό μέσα από πωλήσεις.

Η Μπάγερν θα δώσει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Κομάν εάν φτάσει στα γραφεία της ομάδας μια πρόταση των 70 εκατομμυρίων ευρώ. Φέτος ο Κομάν δεν διανύει καλή σεζόν μετρώντας μόλις 5 γκολ και 3 ασίστ σε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

To Top