ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπάκνερ: “Βελτιώθηκε η χημεία μας, ελπίζω να συνεχιστεί αυτό”

Η γνωμάτευση των γιατρών έλεγε επιστροφή σε τρεις μήνες από την 29η Νοεμβρίου. Ο Έρικ Μπάκνερ έσπασε όλα τα κοντέρ και επέστρεψε σε 27 ημέρες από τον σοβαρό τραυματισμό του και πλέον θέλει να συνεισφέρει όπως μπορεί στον κρίσιμο Γενάρη που έρχεται.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε χθες μετά τον αγώνα με το Λαύριο: “Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, που βρέθηκα παρκέ, με την ομάδα μου. Οι γιατροί είχαν πει ότι θα χρειαζόμουν έως και τρεις μήνες, έγω έκανα κάτι παραπάνω από τρεις βδομάδες και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που γύρισα”.

Για το πώς τα κατάφερε και γύρισε τόσο γρήγορα είπε ότι “ζήτησα από την ομάδα να με αφήσει να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες για να πάρω και μια δεύτερη γνώμη για τον τραυματισμό μου, είδα τον γιατρό μου στο Ορλάντο και μου είπε ότι όλα πηγαίνουν καλά και το θέμα ήταν πως αισθανόμουν εγώ. Ένιωθα καλά, δούλευα, προσπαθούσα να επιστρέψω, να βρω και πάλι την φόρμα μου. Νιώθω 100% καλά από τον τραυματισμό μου, πρέπει βέβαια να μπω και πάλι σε έναν ρυθμό”.

Παρακολουθώντας την ομάδα του από έξω διαπίστωσε πως “η χημεία μας βελτιώθηκε και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί. Έχουμε μπροστά μας έναν μήνα με σπουδαία παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι”, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς: “Είναι καλό ότι πλέον δεν έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμούς. Ο Καββαδάς επέστρεψε και ήταν πολύ καλός με το Λαύριο, έβαλε πόντους, πήρε ριμπάουντ. Οι περιφερειακοί δίνουν σωστά τη μπάλα, παίζουμε ομαδικά και αυτό είναι το σημαντικό”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον πρώτο αγώνα του 2017, στην Πάνορμο, απέναντι στην Μπάνβιτ: “Είναι καλή ομάδα και η έδρα της είναι δύσκολο μέρος για να παίξεις. Έπαιξα τα προηγούμενα δύο χρόνια κόντρα στη Μπάνβιτ εκεί. Είναι μικρό γήπεδο, νιώθεις ότι όλοι θα πέσουν πάνω σου, αλλά πρέπει να πάμε και να κάνουμε την δουλειά μας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε έτοιμοι”.

To Top