Μπάλντοκ: «Φανταστικός προπονητής ο Πογέτ»

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Νέα Ζηλανδία σε φιλικό παιχνίδι στη Ριζούπολη (17/11, 19:00, ALPHA). Eνόψει της αναμέτρησης, ο Τζορτζ Μπάλντοκ τόνισε πως η Ελλάδα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε αυτό το παιχνίδι όπως και στα υπόλοιπα, ενώ αναφέρθηκε στον Γκουστάβο Πογέτ αλλά και τον Γιώργο Μασούρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή μετά τον τερματισμό του: «Αυτή την στιγμή είμαι μία χαρά. Είχαν διάρκεια αυτές οι επτά εβδομάδες, έβλεπα τα παιχνίδια από το σπίτι και χαίρομαι που έχω επιστρέψει».

Για το εάν υπάρχει στο μυαλό τους η παρέα του Εμπαπέ: «Όχι, ο προπονητής θέλει να δούμε το παιχνίδι τόσο σοβαρά, όσο τα ματς των προκριματικών. Προετοιμαζόμαστε όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι».

Για τις εντυπώσεις του ως ένας από τους νέους ποδοσφαιριστές: «Είναι εντυπωσιακές οι εντυπώσεις μου, ο προπονητής είναι φανταστικός, κάθε ένας παίκτης ξεχωριστά είναι εκπληκτικός. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια, το απολαμβάνω όποτε έρχομαι εδώ».

Για τη Νέα Ζηλανδία: «Έχουν πολλά δυνατά στοιχεία, τα οποία πρέπει να λάβουμε υπόψη. Έχουν τον Κρις Γουντ, που παίζει στην Premier League. Είναι πάντα απειλή και λαμβάνουμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά».

Για το αν του έλειψε η συνεργασία με τον Μασούρα: «Ναι, είναι από τους καλύτερους μου φίλους στην Εθνική, με καλωσόρισε από την πρώτη στιγμή. Μιλάμε συχνά και ανυπομονώ να παίξω πάλι μαζί του».

Για το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο: «Φυσικά, θα μας λείψει ο κόσμος. Ήταν απίστευτοι κάθε φορά που έπαιξα μπροστά τους. Για κάποιους λόγους δεν θα είναι και θα μας λείψουν».

To Top