Μπάμπα: “Δεν έχουμε δικαιολογίες απέναντι στον Άρη”

O Ράχμαν Μπάμπα  έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA αναφέροντας ότι η διακοπή βοήθησε τις ομάδες, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος αισθάνεται καλά σωματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του ΠΑΟΚ:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Αισθάνομαι καλά, έκανα τις απαραίτητες θεραπείες και από την Πέμπτη προπονούμαι κανονικά με την ομάδα, είμαι καλά».

Για το αν ωφέλησε η διακοπή τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω κάθε διακοπή βοηθάει τις ομάδες, επιπλέον οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν υποχρεώσεις με Εθνικής, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Δουλέψαμε πολύ αυτή την περίοδο, έχει καθαρίσει το μυαλό μας μετά την ήττα με τον ΟΦΗ και τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Άρη».

Για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα: «Οι νέοι παίκτες έχουν φέρει ποιότητα στην ομάδα, θα αλλάξουν την ομάδα προς το καλύτερο. Έίμαστε χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ, στις προπονήσεις δείχνουν θέληση και πάθος να βρίσκονται στην ομάδα, θα δούμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα».

Για το κατά πόσο έτοιμος νιώθει για το παιχνίδι με τον Άρη: «Σωματικά αισθάνομαι καλά, έχω παίξει ήδη αρκετά παιχνίδια έως τώρα. Ήταν δύσκολη περίοδος η προηγούμενη, με πολλά παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Έχουμε μεγάλο ρόστερ, όλοι είναι οι ποδοσφαιριστές με ποιότητα και ο προπονητής θα βρει τον τρόπο να συνδυάσει παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές.

Παίζουμε στο σπίτι μας, δεν έχουμε δικαιολογίες. Υπήρξε διακοπή, είμαστε φρέσκοι, πρέπει να είμαστε σκληροί, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στην Τούμπα».

To Top