Μπάρκας και για το Κύπελλο: «Θα είμαστε έτοιμοι, πολύ εφικτοί και οι δύο στόχοι»

Ο Βασίλης Μπάρκας με δηλώσεις του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους στόχους της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με τον ημιτελικό κόντρα στον Άρη να εκκρεμεί.

Ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του ΟΠΑΠ TV:

Για τις ατομικές προπονήσεις: «Ήταν δύο εβδομάδες περίεργες για έναν αθλητή όταν έχει μάθει να κάνει προπόνηση με όλους τους συμπαίκτες του. Ήταν κάτι που ευτυχώς πέρασε και ήταν σίγουρα πρωτόγνωρο, αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε για τη δημόσια υγεία και για να είμαστε καλά εμείς και οι οικογένειές μας, για να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ελπίζω να μην ξανάρθει».

Για τις ομαδικές προπονήσεις: «Είναι κάτι ευχάριστο που επιστρέφουμε κατά κάποιο τρόπο στην κανονικότητα. Είναι κάτι που φυσιολογικά θέλει κι ο προπονητής να είμαστε όλοι μαζί και εμείς οι παίκτες, να περνάμε όπως περνούσαμε και παλιά. Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο. Κάποια πράγματα πρέπει να τα προσέξουμε πάλι, αλλά είναι άλλο ένα βήμα ώστε να γυρίσουμε ξανά σιγά σιγά στην κανονικότητα».

Για την έναρξη της Bundesliga: «Μου άρεσε όπως και σε όλους, ότι υπήρχαν πάλι αγώνες να δούμε στον ελεύθερο χρόνο. Ήταν κάτι που ευχαρίστησε τους πάντες και ήταν κάτι που μας έκανε να πιστέψουμε ότι γυρνάμε στην κανονικότητα. Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου ότι δεν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο και ειδικά το γερμανικό είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει πολύ κόσμο. Είναι σαν γίνονται προπονήσεις και όχι αγώνες».

Οι αποστάσεις για τον τερματοφύλακα: «Δεν είναι εύκολο και νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες κάνουμε τεστ πριν από τους αγώνες και είναι κάτι που δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας».

Για τα πλέι οφ και το Κύπελλο: «Δεν υπάρχει κάποιος στόχος πάνω από τον άλλον. Νομίζω διεκδικούμε και τους δύο στόχους και είναι και οι δύο πολύ εφικτοί, ειδικά αν πάρουμε σαν βάση την εικόνα που είχαμε προ κοροναϊού. Η ομάδα και ο προπονητής μας είχαν στείλει ένα πρόγραμμα να κάνουμε σε όλη την καραντίνα, οπότε φυσιολογικά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, αν όχι στο ίδιο ακριβώς επίπεδο με πριν, αλλά σε ένα καλό επίπεδο ώστε να διεκδικήσουμε τους δύο στόχους».

To Top