Μπάρλος: “Δεν υπάρχει καμία πίεση”

Ο Νίκος Μπάρλος επιστρέφει ως αντίπαλος του Άρη στο Αλεξάνδρειο, αναφέρθηκε στην δυσκολία που έχει η έδρα των κίτρινων, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία πίεση για την Κηφισιά και επεσήμανε ότι υπάρχει εμπιστοσύνη στην δουλειά που γίνεται.

Ο πρώην παίκτης των κίτρινων τόνισε πως “είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μια αποδεδειγμένα πολύ δύσκολη έδρα. Εμείς πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε καλά και να εφαρμόσουμε όσα δουλέψαμε με τους προπονητές μας όλη την εβδομάδα και από κει και πέρα ότι καλύτερο ας έρθει.

Δεν υπάρχει καμία πίεση. Έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας και μέσα από τη δουλειά που κάνουμε ξέρουμε ότι αργά ή γρήγορα θα έχουμε αποτελέσματα”.

Ο εκ των συνεργατών του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της Κηφισιάς, Γιώργος Μπιτζάνης είπε ότι “ο Άρης είναι μια ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από νεαρούς παίκτες που παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό ιδιαίτερα στην έδρα τους και πλαισιώνονται από τρεις τέσσερις έμπειρους παίκτες με μεγάλη θητεία στην Α1.

Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα στην έδρα μας και από μια κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Ανεβαίνουμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε το ματς αν και γνωρίζουμε ότι ο Άρης παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, τρέχει το γήπεδο καλά, έχει υπομονή στην επίθεση του, είναι μια πάρα πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον προπονητή. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά στο στόχο τον οποίο έχουμε βάλει στις προπονήσεις, να μπορέσουμε να κρατήσουμε το ρυθμό, να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση και βέβαια να είμαστε πολύ πιο δυνατοί στην άμυνα απ ότι ήμασταν στο ματς με τη Δράμα.

Πίεση δεν υπάρχει, κάθε παιχνίδι το βλέπουμε ξεχωριστά και ξέρουμε πως σε κάθε παιχνίδι αν παίζουμε εμείς καλά μπορούμε να διεκδικούμε επί ίσοις όροις το  αποτέλεσμα”.

 

To Top