ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπάσα: «Περάσαμε έναν δύσκολο Δεκέμβριο, αλλά είμαστε τώρα σε καλό δρόμο»

Χαρούμενος για την εικόνα που παρουσίασε ο Άρης στην Τρίπολη και για την ευρεία νίκη επί του Αστέρα δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Μιγκέν Μπάσα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Παράλληλα, ο μέσος του Άρη αναφέρθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα του, τόνισε πως θέλουν νίκη και με τον Πανιώνιο και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα καταφέρουν να βγουν στην Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ήταν μια πολύ νίκη, μακάρι να είχαμε την ίδια απόδοση σε όλα τα ματς, σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα διαχειριστήκαμε καλά το ματς, ήρθε το γρήγορο γκολ, πετύχαμε το δεύτερο και καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η νίκη αυτή μας άξιζε και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια”.

Ο μέσος του Άρη υπογράμμισε ότι: “έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, τρία ντέρμπι μαζεμένα, αλλά προηγείται ο αγώνας με τον Πανιώνιο, θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα και να ξεπεράσουμε το παιχνίδι αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για την πεντάδα”.

Ο Μπάσα είπε ακόμη ότι: “είχαμε μια δύσκολη περίοδο τον Δεκέμβριο, δύσκολη και για τους φιλάθλους μας, δύσκολη και για εμάς, για όλους. Από δω και πέρα, βρίσκουμε τον ρυθμό μας, είμαστε σε καλό δρόμο και στοχεύουμε στο Europa league.”

To Top