ΑΠΟΨΕΙΣ

Μπάσκετ Άρη: H ώρα της ανάληψης ευθυνών και των πράξεων! Από όλους…

H ώρα της ανάληψης ευθυνών και των πράξεων έφτασε στο μπάσκετ του Άρη! Δράση από όλους, με ενωτικό πνεύμα και στην λογική του “δεν περισσεύει κανείς”…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Άρης βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση και αγωνιστικά και οικονομικά, απαιτούνται άμεσα αλλαγές και ενίσχυση της ομάδας, αλλά γι αυτό χρειάζονται χρήματα… Η ΚΑΕ Άρης είναι σε ένα άκρως κομβικό στάδιο, όπου δεν χωράνε, αλλά λόγια, αλλά “άμεση δράση”. Μακριά από προσωπικά, με το “εγώ” να μπει πολύ κάτω από το όνομα ΑΡΗΣ.

Μόλις στην 6η αγωνιστική έχει χτυπήσει το σήμα κινδύνου. Δεν είναι νωρίς, αλλά ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο, όπου επιβάλλεται να γίνουν άμεσα κινήσεις πριν είναι πολύ αργά… Μετά από πρωτοβουλία εκπροσώπων των οργανωμένων οπαδών, έγινε ένα μπαράζ τηλεφωνημάτων, επαφών και συναντήσεων τόσο με τον Δημήτρη Γουλιέλμο, όσο και με παράγοντες του Ερασιτέχνη Άρη, αλλά και εξωδιοικητικούς Αρειανούς που έχουν την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να γίνει μια συνάντηση για την εξεύρεση χρημάτων που θα δοθούν ως οικονομική ανάσα στην ΚΑΕ σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Οι θεσμοί του Άρη θα πρέπει να λειτουργούν άμεσα, να έχουν αντανακλαστικά, να είναι στην… πρίζα, ανά πάσα στιγμή. Από τον ιδιοκτήτη μιας ΚΑΕ (ή σε κάποια άλλη περίπτωση της ΠΑΕ), μέχρι τους εν ενεργεία παράγοντες ή αυτούς που είναι κοντά στην ομάδα, χωρίς να έχουν σήμερα κάποιο “χαρτοφυλάκιο”. Να λειτουργούν αστραπιαία με γνώμονα το καλό και το συμφέρον όλου του συλλόγου και όχι να αναζητούν κάθε φορά ως προϋπόθεση για να ενεργήσουν «σωσίβιο» ή σανίδα σωτηρίας, βάζοντας μπροστά τους οργανωμένους.

Καλές οι ανακοινώσεις και τα μπράβο στο διαδίκτυο, καλές οι εκθέσεις ιδεών και οι συζητήσεις μεταξύ συγγενών και φίλων, σεβαστά τα παράπονα και η καταγραφή των δυσκολιών, αλλά όμως όταν ο σύλλογος χρειάζεται λύσεις, οι θεσμοί του θα πρέπει να είναι εκεί, στην πρώτη γραμμή της μάχης. Να βγουν μπροστά, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και κυρίως να συμμετέχουν ενεργά στην εξεύρεση λύσεων. Όχι θεωριών και  απλής καταγραφής επιθυμιών.

Ο σύλλογος, δόξα τω Θεώ, έχει παράγοντες από όλα τα μήκη και πλάτη της πολιτικής, οικονομικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής βαθμίδας. Και στην ΚΑΕ, αλλά και στον νέο Ερασιτέχνη, όπου μπήκαν κατά δήλωση όλων, Αρειανοί με όρεξη, χωρίς κορεσμό ή κούραση για να προσφέρουν στον σύλλογο, για να δώσουν πνοή στην “μάνα του συλλόγου”, άρα και στα παιδιά του… Ιδού, λοιπόν, πεδίον δόξης λαμπρό. Δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο.

Είναι ώρα να βγουν μπροστά, να «τρέξουν» λύσεις, να μπουν χρήματα άμεσα, μια και όπως παραδέχθηκε και ο Γουλιέλμος υπάρχει σήμερα οικονομική στενότητα που του περιορίζει τις κινήσεις του και δήλωσε θετικός σε οποιαδήποτε “χείρα βοηθείας” από την πλευρά των παραγόντων. Σημαντική “λεπτομέρεια”: Κανείς δεν θα βοηθήσει τον Γουλιέλμο ή τον κάθε Γουλιέλμο, αλλά τον ΑΡΗ! Το έχουν καταλάβει; Η οικογένεια του Άρη θα πρέπει να λειτουργήσει σαν μια γροθιά. Με ενωμένες δυνάμεις, με έναν μεγαλομέτοχο που θα αποφασίσει να ακούσει κάποιες γόνιμες απόψεις και θα αφήσει στην άκρη την εσωστρέφεια, με έναν Ερασιτέχνη που θα κινηθεί πιο δυναμικά, με παράγοντες που θα βάλουν πλάτη -εφόσον χρειάζεται- έμπρακτα και όχι στην θεωρία, με τον κόσμο να γεμίζει, όπως το έχει κάνει στο παρελθόν, το γήπεδο…

Όλες οι πλευρές συμφωνούν αυτήν την στιγμή, ότι δεν υπάρχει μέρα για χάσιμο, καθώς και ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση. Ελπίζουμε να το δείξουν στην πράξη.

Πλέον απομένει να οριστεί το ραντεβού (ίσως γίνει σήμερα Τετάρτη) και όλες οι πλευρές να βάλουν κάτω τα δεδομένα και να δράσουν άμεσα, προκειμένου να μην μπει ο Άρης σε επικίνδυνες περιπέτειες και κυρίως σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Όλοι θα κριθούν από τις πράξεις τους.

 

To Top