Μπάσκετ: Ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν για την Ακαδημία του Άρη

Αύριο, Τρίτη, ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν για την Ακαδημία του Άρη.

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το ARIS Basketball Program ανακοινώνουν ότι την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου ξεκινά η αγωνιστική περίοδος για την Ακαδημία Μπάσκετ του συλλόγου, στο κλειστό «Μάκης Νάτσης», κάτω από τη Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι εκκολαπτόμενοι καλαθοσφαιριστές θα συγκεντρωθούν για πρώτη φορά στο κλειστό «Μάκης Νάτσης», προκειμένου να ξεκινήσουν την εκμάθηση των βασικών του μπάσκετ, από ένα άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προπονητικό επιτελείο. Η πρώτη προπόνηση θα έχει το χαρακτήρα γνωριμίας και ενημέρωσης εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ επισημαίνει ότι τηρούνται αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και απολύμανσης, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πως θα υπάρχει, για όποιον επιθυμεί, εξέταση από συνεργαζόμενο γιατρό της ομάδας για τις ιατρικές βεβαιώσεις. Διαφορετικά, θα πρέπει οι αθλητές να προσκομίσουν τις σχετικές βεβαιώσεις μέχρι την Παρασκευή 04/09.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της Ακαδημίας Μπάσκετ ΑΡΗ για την τρέχουσα εβδομάδα (το πρόγραμμα ολόκληρης της σεζόν θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 04/09):

To Top