ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπάσκετ για όλους: Ένα ηχηρό μήνυμα στο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με τη Σλασκ

Μια ακόμη κοινωνική δράση διοργανώνει η ΚΑΕ Άρης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του αυριανού αγώνα με την Σλασκ Βρότσλαβ.

Οι λεπτομέρειες αναφέρονται στην ανακοίνωση, που εξέδωσε η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, με την αρωγή του «Χρυσού Χορηγού» της, την εταιρεία ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ, διοργανώνουν ένα μοναδικό activation, στα πλαίσια των ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, στο ημίχρονο του επόμενου εντός έδρας αγώνα για το BKT EuroCup, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου (20:00) με τη Σλασκ Βρότσλαβ.

Συγκεκριμένα, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή, να φιλοξενήσουμε αθλητές από τον Α.Ε.Τ Πυρσός, έναν από τους μεγαλύτερος αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στον τομέα του αθλητισμού των ατόμων με μερική ή ολική απώλεια της όρασης, ο οποίος  λειτουργεί συνεχώς από το 1997 και είναι ο πρώτος που καθιέρωσε στην Ελλάδα αθλήματα άγνωστα στους τυφλούς, ενώ σήμερα διατηρεί στις τάξεις του, σημαντικούς αθλητές και αθλήτριες, παραολυμπιονίκες αλλά και παγκόσμιους Πρωταθλητές!

Στο activation, θα συμμετάσχουν και αθλητές από την ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο του Α.Σ.Α.Θ ΑΡΗΣ.

Στη διάρκεια της ενέργειας, οι αθλητές των δύο σωματείων θα εκτελέσουν σουτ, με κλειστά τα μάτια, ενώ η Χορηγός εταιρεία, θα συνδράμει με χρηματικό ποσό, για τις ανάγκες λειτουργίας του Α.Ε.Τ Πυρσός!

Σκοπός είναι να αναδείξουμε αλλά και να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό, την αξία της αθλητικής συμμετοχής, αλλά και την ανάγκη να συντελέσουμε όλοι προς μια «ανοιχτή», προσβάσιμη κοινωνία, σε όλους!

Η ενέργεια αυτή είναι προπομπός των δράσεων και του προγράμματος One Team της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα και έχει κεντρικό του άξονα, την «εκπαίδευση» όλων μας, ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, που αντιμετωπίζουν, κινητικά προβλήματα, ώστε να δημιουργούμε, από τη μεριά μας,  συνθήκες ομαλής ένταξης και κοινωνικοποιησής τους!”

To Top