Μπάσκετ Γυναικών: Ανανέωση της συνεργασίας με Κάλλι Μιχαηλίδου

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Κάλλι Μιχαηλίδου.

Η Κάλλι Μιχαηλίδου είναι γεννημένη το 2002 και με ύψος 1,82μ., αγωνίζεται στις θέσεις σούτινγκ γκαρντ και σμολ φόργουορντ. Αποκτήθηκε από τον Άρη το καλοκαίρι του 2021, έκανε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα μας και παραμένει για να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει μία επιτυχημένη σεζόν.

Πριν από τον Άρη, η 20χρονη αθλήτρια έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Πάτρας, Έσπερο ΑΟΠΑ, ΠΑΟΚ και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Μπάσκετ Γυναικών: Ανανέωση της συνεργασίας με την Δέσποινα Παπαϊωάννου

Στον Άρη θα παραμείνει η Δέσποινα Παπαϊωάννου, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον Ερασιτέχνη για τα τμήματα των ακαδημιών μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Άρης αναφέρει: “Ο ΑΣ Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την προπονήτρια Δέσποινα Παπαϊωάννου.

Η Δέσποινα Παπαϊωάννου θα παραμείνει στην Ακαδημία «ARIS Girls Basketball Academy» για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, ως κόουτς των νεαρών αθλητριών του συλλόγου μας”.

Μετά από την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Άρη, η Ελληνίδα προπονήτρια δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που μου δείχνουν την εμπιστοσύνη τους για ακόμα μια χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω σε ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Άρης, ως προπονήτρια των Ακαδημιών. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρόνια με υγεία πάνω απ’ όλα».

To Top