Μπάσκετ Γυναικών: Επέστρεψε στον Άρη η Βιβή Ιγγλέζου

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Βιβής Ιγγλέζου.

Η γεννηθείσα το 1998 Βιβή Ιγγλέζου ξεκίνησε την μπασκετική σταδιοδρομία της στα τμήματα υποδομής του Άρη, όπου γνώρισε πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων και η κατάκτηση ενός Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα και από το 2016 έως το 2021 φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Πέρυσι έπαιξε στην ΑΕ Πυλαίας και αναδείχτηκε 7η σκόρερ του Δ’ Ομίλου της Α2. Φέτος επιστρέφει στον Άρη, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για μία επιτυχημένη σεζόν.

Μετά τη συμφωνία της με τον Άρη, η Βιβή Ιγγλέζου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα ξανά στην οικογένεια του Άρη και στην ομάδα που μεγάλωσα!! Εύχομαι να έχουμε μια παραγωγική χρόνια ,με υγεία και να παίξουμε ωραίο μπάσκετ! Ο στόχος της ομάδας για άλλη μια χρόνια δε θα μπορούσε να είναι άλλος από αυτόν του πρωταγωνιστή. Θα προσπαθήσουμε όλες να φτάσουμε τον Άρη εκεί που του αξίζει και στη προσπάθεια μας αυτή θα θέλαμε την στήριξη των φίλων της ομάδας μας!».

Μπάσκετ Γυναικών: Επέστρεψε στον Άρη η Ευαγγελία Νταουντάκη

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την επιστροφή της Ευαγγελίας Νταουντάκη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η Ευαγγελία Νταουντάκη είναι γεννημένη το 1997 και με ύψος 1.74μ. αγωνίζεται στις θέσεις σμολ και πάουερ φόργουορντ. Η Ευαγγελία Νταουντάκη ήταν μέλος της ομάδας και πριν από ένα χρόνο και βοήθησε τον ΑΡΗ να πραγματοποιήσει μια από τις καλύτερες σεζόν στην Α2 κατηγορία. Έχει αγωνιστεί επίσης στους Ο.Α. Χανίων, Ολύμπια Λάρισας, Ολυμπιάδα Λάρισας, Ε.Ο. Σταυρούπολης, Αστέρα Ιπποδρομίου Μαντουλίδη.

Μετά την επιστροφή της στον ΑΡΗ, η 24χρονη φόργουορντ δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Σίμο Συρόπουλο και την ομάδα του ΑΡΗ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστούμε ξανά. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και εύχομαι σε όλες τις ομάδες υγεία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

To Top