Μπάσκετ Γυναικών: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Ballin for a cure» (photostory)

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ κέρδισε την Ολύμπια Λάρισας με 72-48, όμως πριν το τζάμπολ του αγώνα σημειώθηκε ακόμα μία «νίκη», πιο σημαντική! Συγκεκριμένα, έλαβε χώρα εκδήλωση για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η εκδήλωση, με την ονομασία «Ballin for a cure», έγινε σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής».

Στην εκδήλωση συμμετείχε η Ολύμπια Λάρισας, την οποία ευχαριστούμε θερμά, όπως και οι Ακαδημίες και τα αναπτυξιακά τμήματα του Μπάσκετ Γυναικών του συλλόγου μας.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και ταμίας της ΕΟΚ, Νίκος Ζεϊμπέκης και το μέλος του δ.σ. της ΕΟΚ και πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ, Λάμπρος Τάκης.

Παρόντες ήταν επίσης ο Στέλιος Μητσίογλου, ο γνωστός σε όλους κύριος Στέλιος του ΑΡΗ, υπόδειγμα στήριξης και αφοσίωσης στον σύλλογο, η Μελίνα Τσαμπάνη, η οποία συγκίνησε το πανελλήνιο πέρυσι με την αγάπη της για τον ΑΡΗ, όπως και ο Δημήτρης Σαχινίδης, ένας πιστός «στρατιώτης» της ομάδας, που δείχνει τον δρόμο της ανιδιοτελούς αγάπης για τον θεό του πολέμου. Μάλιστα, στο ημίχρονο του αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας, ο κ. Αρβανίτης έδωσε στον Δημήτρη μία φανέλα του ΑΡΗ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ευχαριστούν από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση. Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει την κοινωνική δράση του, με εκτός παρκέ ζητήματα που αφορούν όλους μας και πάντα με οδηγό την αρωγή και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας.

To Top