Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Άρη η Μαρία Βλάχου

Ο Α.Σ. Αρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τη Μαρία Βλάχου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Η 19χρονη μπασκεμπολίστρια γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 2004 στην Καστοριά και αγωνίζεται στη θέση 5.

Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα από τον Α.Σ. Καστοριάς όπου αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας και φέτος ανανέωσε για ακόμη μια σεζόν.

«Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ, η Μαρία Βλάχου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκομαι στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και φέροντας εις πέρας τους στόχους της ομάδας».

Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Άρη η Στέλλα Τσιαρτσιώτη

Κιτρινόμαυρη θα παραμείνει η Στέλλα Τσιαρτσιώτη η οποία ανανέωσε τη συνεργασία της με την γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Άρη.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Στέλλα Τσιαρτσιώτη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η 20χρονη μπασκεμπολίστρια, γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου του 2003 στην Κοζάνη και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3.

Η Στέλλα Τσιαρτσιώτη ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στο Πρωτέα Γρεβενών όπου αγωνίστηκε τρία χρόνια, ενώ στη συνέχεια έκανε τη θητεία της στον Κεραυνό Γρεβενών μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Τις τελευταίες δυο σεζόν (2021-2022, 2022-2023) αγωνίζεται με τα «κιτρινόμαυρα», ενώ φέτος ανανέωσε για ακόμη μια χρονιά με την ομάδα μας.

«Υπόσχομαι να δώσω το 110% των δυνάμεων μου στην ομάδα της καρδιάς μου»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του ΑΡΗ, η Στέλλα Τσιαρτσιώτη δήλωσε:

«Η εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο ΑΡΗΣ με γεμίζει περηφάνεια και χαρά αλλά ταυτόχρονα αισθάνομαι την τεράστια ευθύνη που πέφτει στους ώμους μου, αφού πρέπει να γίνω ακόμη πιο δυνατή ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή. Υπόσχομαι να δώσω το 110% των δυνάμεων μου στην ομάδα της καρδιάς μου».

Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Άρη η Ιουλία Κερασοβίτη

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Ιουλία Κερασοβίτη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η 18χρονη μπασκεμπολίστρια, Ιουλία Κερασοβίτη, γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 2005 στα Γιάννινα και αγωνίζεται στη θέση «3». Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα στην ομάδα της Λευκάδας όπου έμεινε για πάρα πολλά χρόνια, ενώ έκανε και ένα γρήγορο πέρασμα από τους Πάνθηρες (Καβάλα). Τη σεζόν 2022-2023 ήρθε στην ομάδα μας και φέτος ανανέωσε για ακόμη έναν χρόνο.

«Με τη στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη, η Ιουλία Κερασοβίτη δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Άρη. Ευχαριστώ πολύ τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς. Είμαι σίγουρη πως με τη στήριξη του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας».

Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Άρη η Ελισάβετ Εφραιμίδου

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την Ελισάβετ Εφραιμίδου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Η 18χρονη μπασκεμπολίστρια, Ελισάβετ Εφραιμίδου, γεννήθηκε στις 25 Δεκεμβρίου του 2004 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Η Ελισάβετ είναι γέννημα θρέμμα του Άρη, ξεκινώντας στην ηλικία των επτά (7) ετών από τις ακαδημίες του συλλόγου, ενώ συνολικά αγωνίζεται 11 χρόνια στην ομάδα.

«Χαρούμενη που ανανεώνω στην ομάδα που ξεκίνησα το μπάσκετ»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη, η Ελισάβετ Εφραιμίδου δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα το μπάσκετ. Ευχαριστώ την διοίκηση του Α.Σ. Άρης καθώς και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, υλοποιώντας τους στόχους της ομάδας. Πέρσι η στήριξη του κόσμου ήταν ανεπανάληπτη και φέτος θέλουμε να ζήσουμε ανάλογες στιγμές».

Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Άρη η Αναστασία Τζημορώτα

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Αναστασία Τζημορώτα.

Η Αναστασία Τζημορώτα είναι γεννημένη το 2003 και με ύψος 1.77μ. αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ. Πριν ενταχθεί στην ομάδα μας, αγωνίστηκε στον Άγιο Γεώργιο Γρεβενών και τον Πρωτέα Γρεβενών. Έχει πάρει μέρος σε τελικές φάσεις του περιφερειακού πρωταθλήματος Κορασίδων και Νεανίδων, αλλά και σε τελικές φάσεις του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Από πέρυσι ανήκει στο δυναμικό του Άρη και πλέον συνεχίζει με την κιτρινόμαυρη φανέλα, με στόχο μία επιτυχημένη σεζόν.

To Top