Μπάσκετ Γυναικών: Στον Άρη η Άννα και Ειρήνη Μάντζιου

Ο Α.Σ. Άρης και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την απόκτηση της Άννας και της Ειρήνης Μάντζιου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Οι 19χρονες μπασκεμπολίστριες, δίδυμες αδερφές, γεννημένες στα Γιάννινα (25 Φεβρουαρίου του 2004), συνεχίζουν την κοινή αθλητική τους πορεία στον Άρη! Η Άννα και η Ειρήνη Μάντζιου ξεκίνησαν τα αθλητικά τους βήματα στον ΑΓΣΙ, ενώ από το 2019 εώς το 2023 έκαναν τη θητεία τους στον IBC (Σύλλογος Μπάσκετ Ιωαννίνων). Η επερχόμενη χρονιά θα τις βρει συνοδοιπόρους στο παρκέ, φορώντας αυτή τη φορά τα «κιτρινόμαυρα».

Η Άννα Μάντζιου αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, ενώ η Ειρήνη Μάντζιου στις θέσεις των γκαρντ (1-2).

«Να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα»

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη, η Άννα Μάντζιου δήλωσε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ φέτος με την φανέλα του Άρη. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

«Μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια έχει μια πολύ δυνατή εικόνα»

Ομοίως, η Ειρήνη Μάντζιου δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στην ομάδα του Άρη. Είναι μια ιστορική ομάδα που εδώ και χρόνια έχει μια πολύ δυνατή εικόνα. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς».

To Top