Μπάσκετ και το καλοκαίρι για τις ακαδημίες στο πρώτο Aris Basketball Camp!

Καλοκαίρι χωρίς μπάσκετ δεν γίνεται, γι’ αυτό οι ακαδημίες του Άρης θα… μεταφερθούν στις κατασκηνώσεις Σκούρα για το πρώτο καμπ μπάσκετ!

Όπως ανακοινώθηκε “οι ακαδημίες του Αρη ανακοίνωσαν ότι το 1ο ARIS BASKETBALL CAMP, που θα πραγματοποιηθεί στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις Σκούρα, είναι γεγονός!

Το A.B.C., το οποίο απευθύνεται σε αθλητές ηλικίας 7-15 ετών, θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (29/6-4/7) και (4/7-9/7) και στόχο έχει τον συνδυασμό της ατομικής τους βελτίωσης κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου με τις καλοκαιρινές τους διακοπές….

Σ΄ ένα όμορφο περιβάλλον φτιαγμένο για παιδιά, οι αθλητές του ARIS BASKETBALL CAMP θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν, να ζήσουν κατασκηνωτικά και να περάσουν σίγουρα ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια του camp θα υπάρξουν διάφορα δώρα και εκπλήξεις, καθώς, επίσης, και αθλητές, αλλά και προπονητές από το χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, που θα τιμήσουν με την παρουσία τους το καμπ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2310/309.192, 6977/645.751 και 6948/261.120, αλλά και να ενημερώνεστε εντός του γραφείου (κάτω από τη θύρα 3 του «Κλ. Βικελίδης»)”.

 

To Top