Μπάσκετ Νεανίδων: Κυρπιζλίδου και Κουμαντσιώτου για τη σπουδαία νίκη του Άρη

Η ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων του Άρη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με άνετη νίκη επί των Εσπερίδων Καλλιθέας (75-48) και οι Μαρίνα Κυρπιζλίδου, Εύα Κουμαντσιώτου, έδωσαν το σύνθημα για τη συνέχεια.

Η Μαρίνα Κυρπιζλίδου δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έπρεπε να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας με στόχο ότι καλύτερο μπορούμε».

Η Εύα Κουμαντσιώτου επισήμανε:

«Συγχαρητήρια στις Εσπερίδες για την προσπάθειά τους. Ήταν ένα απαιτητικό ματς και καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Εσπερίδων, Θάνος Δήμου, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη. Στη διάρκεια του παιχνιδιού φάνηκαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη. Στην αρχή ήμασταν κοντά, η πίεση όμως του Άρη και μερικές δικές μας αστοχίες στην επίθεση, μας οδήγησαν στο να χάσουμε το μυαλό μας. Κάθε φορά που προσπαθούσαμε να μειώσουμε, οι παίκτριες του Άρη ανταποκρίθηκαν σωστά στην άμυνα. Δε θέλω να σταθώ στις διαιτητικές αποφάσεις, γιατί έχουν καλύτερη οπτική, αλλά θεωρώ ότι από το παιχνίδι δικαιούμαστε κάτι καλύτερο».

Η αθλήτρια των Εσπερίδων, Μιχαέλα Κοσκινά, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στον Άρη. Δουλεύουμε καιρό γι’ αυτά τα παιχνίδια. Το Πανελλήνιο είναι μια διοργάνωση που είχαμε από την αρχή στόχο να συμμετάσχουμε. Το σημερινό παιχνίδι δε μας πήγε καλά, γιατί ήμασταν πολύ άστοχες. Συνεχίζουμε να κοιτάμε μπροστά και θα παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια».

To Top