ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το διαφαινόμενο “διαζύγιο” με Γουότερς και η στροφή σε Αμερικανούς με κοινοτικό διαβατήριο πλέι μέικερ

Ο Ντομινίκ Γουότερς πολύ δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και ήδη οι κίτρινοι αναζητούν στην αγορά άλλους παίκτες για την συγκεκριμένη θέση.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ άλλαξε εκπρόσωπο και ο προφανής λόγος που το έκανε αυτό είναι για να βρει πρόταση καλύτερη από αυτή που είχε στα χέρια του από τον Άρη. Και είναι προφανής, διότι αν επέλεγε τον Άρη, τότε η διαπραγμάτευση θα γινόταν με τον προηγούμενο ατζέντη του, βάσει των κανονισμών που υπάρχουν και συγκεκριμένου όρου στο συμβόλαιό του.

Το πολύ απλό συμπέρασμα είναι ότι ο Γουότερς ψάχνει καλύτερη οικονομικά πρόταση στην Ευρώπη (στο μυαλό του θέλει να βρει 200.000 δολάρια, αλλά αυτό μοιάζει μάλλον απίθανο) και αποφάσισε να αναθέσει αυτή τη διαδικασία στην Octagon, η οποία μπορεί να διαπραγματευτεί με όλες τις υπόλοιπες ομάδες εκτός του Άρη.

Οι κίτρινοι βρίσκονται πλέον στην αναζήτηση πλέι μέικερ και εξετάζουν την δεδομένη περίοδο κυρίως παίκτες που είναι Αμερικανοί, αλλά διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις, οι περισσότεροι είναι εντός των οικονομικών δυνατοτήτων της ΚΑΕ και σύντομα θα υπάρξουν και προτάσεις.

To Top