ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η ώρα των δεσμεύσεων να γίνουν πράξεις! Ανοιχτός από σήμερα ο λογαριασμός για τη νέα ΠΑΕ

Ανοιχτός από σήμερα ο λογαριασμός “ειδικού σκοπού” στην Τράπεζα Πειραιώς, προκειμένου να καλυφθεί το Μετοχικό Κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ Άρης.

Τα μέλη του Α.Σ. έχουν την ευκαιρία για τις επόμενες 15 μέρες, μέχρι τις 24 Ιουνίου να μετοχοποιούν όσα χρήματα καταθέτουν, με την τιμή της μετοχής να έχει οριστεί στα 30 ευρώ.

Στόχος να καλυφθεί το Μετοχικό Κεφάλαιο της υπό ίδρυσης ΠΑΕ, που έχει καθοριστεί από την Γενική Συνέλευση του Α.Σ. στο 1.200.000 ευρώ.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται στον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος έχει δεσμευτεί να καλύψει το Μ.Κ. και να αποκτήσει τις μετοχές της νέας ΠΑΕ, καταβάλλοντας παράλληλα και 300.00 ευρώ στον Ερασιτέχνη, ως ταμειακή διευκόλυνση. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, άλλωστε, είναι ο μοναδικός επίσημα ενδιαφερόμενος.

Η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό IBAN GR78 0172 2330 0052 3308 3096 082 και την αιτιολογία «ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΕΤΟΧΟΥ – ΑΦΜ ΜΕΤΟΧΟΥ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ δ.τ. ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Υπενθυμίζεται προς τα ενδιαφερόμενα μέλη ότι η απόκτηση μετοχών της Π.Α.Ε υπόκειται, εκτός των άλλων και στους περιορισμούς των άρθρων 69 και 69Α του νόμου 2725/1999, όπως αυτός ισχύει και τον έλεγχο από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού της νομιμότητας προέλευσης (πόθεν έσχες) των κεφαλαίων που χρησιμοποιούνται για την απόκτηση των μετοχών καθώς και στους ειδικότερους, πρόσθετους περιορισμούς για όποιον επιθυμεί να αναλάβει μετοχές της Π.Α.Ε άνω του 2% καθώς και του 33% του Μετοχικού Κεφαλαίου. Σε περίπτωση υπερκάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου από τα μέλη του Σωματείου, οι μετοχές διανέμονται στα μέλη που εγγράφηκαν ανάλογα με το ποσό που κατέβαλε καθένα από αυτά. Το δε πλεονάζον κεφάλαιο θα επιστραφεί στα μέλη που το κατέβαλαν.

To Top