ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θετικός ο Μιλόσεβιτς, περιμένει πρόταση από τον Άρη

Ο Άρης θα φορτσάρει για την απόκτηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς, θέλοντας να καλύψει με την παρουσία του Βόσνιου φόργουορντ μία από τις πέντε θέσεις των ψηλών. Οι κίτρινοι είναι αυτοί που πρέπει να προχωρήσουν την υπόθεση με την κατάθεση πρότασης στον 31χρονο παίκτη.

Ο Μιλόσεβιτς στο πλάνο που έχει ο Δημήτρης Πρίφτης θα είναι αρχικά ο παίκτης που θα παίζει πίσω από τον βασικό πάουερ φόργουορντ, τον Οκάρο Γουάιτ αν μείνει (λίγες πιθανότητες, αλλά δεν έχει απαντήσει αρνητικά ακόμα) ή αυτόν που θα αποκτηθεί στη θέση του.

Βέβαια ο Βόσνιος έχει δείξει στην διετία του στην ΑΕΚ ότι μπορεί να καλύψει επαρκώς – κυρίως αμυντικά – και τις θέσεις “3” και “5”, είναι παίκτης που ταιριάζει σε πολλά σχήματα και γι’ αυτό θεωρείται ιδιαίτερα χρήσιμος.

Ο Μιλόσεβιτς είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη και είναι θετικός να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεγασίας με τους κίτρινους, οι οποίοι καλούνται να προχωρήσουν το θέμα αν θέλουν πραγματικά τον παίκρτη, με την κατάθεση πρότασης. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση.

Η ΑΕΚ δεν δείχνει να θέλει τον παίκτη, διότι φέρνει τον 33χρονο Τζαουάντ Γουίλιαμς και έχει συμβόλαιο ο Ντούσαν Σάκοτα, άρα δεν υπάρχει χώρος για τον Βόσνιο, κάτι που διευκολύνει το έργο του Άρη.

To Top