ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπάχαλο η Εθνική μετά τον νέο διασυρμό- Πέταξε τη φανέλα του ο Χολέμπας! (video)

Ευτυχώς που η Κυριακή δεν είναι μακριά κι έτσι θα πάρει τέλος αυτό το μαρτύριο που αποκαλείται προκριματικά EURO 2016.

Το πρόβλημα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι μεγάλο, τεράστιο θα έλεγε κάποιος και γιατρειά δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Η ομάδα, όπως έδειξε και σήμερα, χρειάζεται «ηλεκτροσόκ», καθώς πραγματοποιώντας μια ακόμα τραγική εμφάνιση διασύρθηκε και από την Β. Ιρλανδία με 3-1.

Η ομάδα του Κώστα Τσάνα ακόμα και όταν παρουσιάστηκε ως ομάδα στο α’ ημίχρονο δέχθηκε γκολ και απλά στο δεύτερο κατέρρευσε μέσω δύο… κόρνερ, εμφανίζοντας το «σκιάχτρο» των περισσότερων αγώνων αυτής της προκριματικής φάσης.

Η Εθνική το μόνο που έκανε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ήταν να χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες. Η πρώτη με τον Τζιόλη στο 15′ να πιάνει την δεύτερη κεφαλιά και τον Μακγκόβερν να διώχνει με υπερένταση. Η δεύτερη στις καθυστερήσεις με τον Μήτρογλου μετά από προσπάθεια του Καρέλη να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι των γηπεδούχων.

Ενδιάμεσα και συγκεκριμένα στο 35′ οι Ιρλανδοί κατάφεραν να σκοράρουν. Σκόρερ ο Ντέιβις, ο οποίος μετά από ασίστ του Ντάλας νίκησε τον Καρνέζη κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα της ομάδας μας ήταν ακόμα πιο τραγική. Ο βασικός λόγος ήταν πως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0 μόλις στο 49′ με τον Νόργουντ και μετά ήρθε η κατάρρευση. Πριν καν το παιχνίδι φτάσει στην μία του ώρα, η Β. Ιρλανδία έκανε το 3-0 με τον Ντέιβις δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της με τους παίκτες της Εθνικής να κοιτάζουν και να μην μπορούν να αντιδράσουν. Το μόνο που έκαναν και αυτό πολύ αργά, ήταν να μειώσουν με τον Αραβίδη στο 87′ μετά από ασίστ του Τοροσίδη.

Δείτε τα γκολ:

To Top