Μπάχαλο με ΝΕΡΙΤ και Σωτηρακόπουλο…

Δεν θα προχωρήσει η συνεργασία του Χρήστου Σωτηρακόπουλου με τη ΝΕΡΙΤ για το  Champions League και τους αγώνες της Εθνικής!. Η ΝΕΡΙΤ έσπευσε την περασμένη Παρασκευή να ανακοινώσει μια συνεργασία, η οποία δεν είχε επικυρωθεί και από τις δύο πλευρές!

Οι δύο πλευρές συνεργάστηκαν με αφορμή την προβολή ντοκιμαντέρ για την Εθνική λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα τότε ο Σωτηρακόπουλος έβαλε όρο στη συμφωνία να μην αμειφθεί και το ποσό της συνεργασίας να καταβληθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς (και κατατέθηκε απευθείας από τη ΝΕΡΙΤ στο Ιδρυμα Θεοτόκος). Με αφορμή τη συνεργασία, έγινε τότε μια διερευνητική κουβέντα και κατόπιν υπήρξαν συναντήσεις για το θέμα, δίχως όμως να περάσουν σε επιμέρους θέματα τα οποία θα συζητιούνταν προσεχώς.

Κι ενώ δεν υπήρχε συμφωνία, ακολούθησε η ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ την περασμένη Πέμπτη! Παρά τις διευρευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, δεν είχαν συμφωνηθεί θέματα οπως η φύση της συνεργασίας και άλλα επιμέρους ζητήματα. Ωστόσο η εταιρεία προχώρησε σε δημοσιοποίηση…  συμφωνίας.

«Αιφνιδιάστηκα κι εγώ από τη στιγμή που δεν υπήρχε συμφωνία. Είχε γίνει μια προκαταρτική  κουβέντα, χωρίς όμως να μπούμε σε επιμέρους θέματα και ξαφνικά η ΝΕΡΙΤ προέβη σε δημοσιοποίηση συνεργασίας. Η οποία όμως διευκρινίζω ότι δεν ισχύει» είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Το σίγουρο είναι, λοιπόν, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία, χωρίς φυσικά να γνωρίζει κανείς με σιγουριά τι θα γίνει στο μέλλον. Η προχειρότητα, ωστόσο, που διαχειρίζεται τα πράγματα η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης είναι αν μη τι άλλο πρωτοφανής.

Πηγή: soccerplus.gr

To Top