Μπάχαλο ο Ηρακλής! Στην έξοδο ο Τσαϊρέλης, δεν μπορεί να κάνει αλλαγές ξένων

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ηρακλή κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι, ενώ οι «κυανόλευκοι» θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία τους με τον Ζήση Σαρικόπουλο.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος προανήγγειλε αλλαγές στον Ηρακλή και η πρώτη αφορά την αποχώρηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Απομένουν τα τυπικά για την αποδέσμευση του έμπειρου φόργουορντ/σέντερ με την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στο Περιστέρι.

Η σχετική προθεσμία εκπνέει την Παρασκευή (12/3), φαίνεται όμως ότι όλα είναι δρομολογημένα καθώς τόσο ο Ηρακλής όσο και ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, ενώ στο Περιστέρι, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θέλει να συνεργαστεί με τον Τσαϊρέλη έπειτα από τη συνύπαρξή τους και στον Ήφαιστο Λήμνου.

Με την αποχώρηση του Τσαϊρέλη, αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Ζήση Σαρικόπουλο η οποία προβλέπει συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο έμπειρος σέντερ συμμετέχει στις προπονήσεις του Ηρακλή στις τελευταίες δέκα ημέρες και λογικά θα κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα (14/3) με το Μεσολόγγι.

To Top