ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπάχαλο στα ενδότερα ο Παναθηναϊκός κι ας βγάζει την (αλαζονική) εικόνα του… άνετου

Είναι τεράστια η πίεση που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τον σημερινό αγώνα. Δεν είναι μόνο η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προπόνηση της Πέμπτης, αλλά και οι φίλαθλοι των πράσινων περιμένουν στην… γωνία τους παίκτες και τον Αργύρη Πεδουλάκη αν ο Άρης ολοκληρώσει την επική ανατροπή στην σειρά.

Μπορεί προς τα έξω να περνάει η (αλαζονική) στάση του “έλα μωρέ τώρα θα κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ…”, αλλά τα πράγματα στα ενδότερα δεν είναι έτσι. Κάθε άλλο… Ο Παναθηναϊκός παίζει με την πλάτη στον τοίχο και μπορεί να είναι πιο ποιοτικός από τον Άρη σε ατομικό επίπεδο παικτών, αλλά δεν έχει ούτε την συνοχή, ούτε την “χημεία” των κίτρινων και συν τοις άλλοις έχει ουσιαστικά δύο παίκτες με μεγάλη εμπειρία (Διαμαντίδης, Φώτσης).

Το κλίμα μέσα στην ομάδα του Παναθηναϊκού δεν είναι καλό, υπάρχουν αντιφρονούντες γιατί έχει διαφοροποιηθεί το ροτέισον και παίζουν άλλοι περισσότερο τώρα με τον Πεδουλάκη, έγινε και το σκηνικό με τους ξενύχτηδες και προσπαθούν να τα καλύψουν όλα αυτά με άλλους τρόπους.

Τον Άρη τον ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου κέρδισε κατά κράτος τον αντίπαλό του την Δευτέρα και την Τετάρτη και θα μπει αύριο στο γήπεδο χωρίς καμία πίεση αποτελέσματος, για να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για πρόκριση. Στο χέρι του είναι να τις αυξήσει στην διάρκεια της αναμέτρησης.

To Top