ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπάχαλο στην αστυνομία – Δομζαρίδης: “Εδώ και μέρες ζητήσαμε αναβολή…”

Και ξαφνικά η αστυνομία… ανακάλυψε ότι είχε ζητήσει αναβολή του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ πριν από μέρες. Και χθες ο αξιωματούχος της αστυνομίας στη σύσκεψη έλεγε ότι η αστυνομία εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή και του αγώνα και του συλλαλητηρίου!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φώτης Δομζαρίδης μίλησε στο Yellow Radio 92,8FM και τόνισε μεταξύ άλλων:

Για το έγγραφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης είπε:

Το έγγραφο αυτό έχει γίνει εδώ και μέρες το οποίο ζητάμε την αναβολή του αγώνα μπάσκετ Άρης – ΠΑΟΚ που είναι να γίνει την Κυριακή 11/3.

Για το ποιο ήταν το εμπόδιο στο έργο τους είπε:

Έχουμε το παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ που είναι αν γίνει στην Τούμπα και με αφορμή στις 14:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους που ανακοινώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από οπαδούς του ΠΑΟΚ προς το γήπεδο της Τούμπας. Εκτός από αυτά φυσικά υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας γι’αυτό ζητήσαμε να γίνει αναβολή σε άλλη μέρα αυτού του παιχνιδιού.

Για το αν ζήτησε συγκεκριμένα το παιχνίδι του Άρης-ΠΑΟΚ είπε:

Συγκεκριμένα του αγώνα αυτού ζητήσαμε. Σας είπα μέχρι εδώ ζητήσαμε αυτό το παιχνίδι τώρα αν θέλετε να το καταλάβετε, καταλάβετέ το. Προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο μας.

Για τον υφιστάμενο Ευάγγελο Μουτζινό που ήταν παρών στα έργα τάξης στο Αστυνομικό Μέγαρο ο όποιος είπε ότι η Αστυνομία μπορεί να διεκπεραιώσει χωρίς πρόβλημα αυτό το παιχνίδι :

Δεν το γνωρίζω, απευθυνθείτε στην Διεύθυνση Αστυνομίας να μιλήσετε με τον διευθυντή να σας πουν τι έγινε. Εγώ σας είπα αυτό που ζητάω εγώ σαν Γενική. Τι θα πει αν είμαι προϊστάμενος; Εμείς κάνουμε μια πρόταση άλλος αποφασίζει. Ούτε το Υπουργείο, οι αρμόδιες υπηρεσίες που κοιτάζουν να βγάλουν την απόφαση αν θα γίνει ή όχι. Είπαμε κάνουμε μια πρόταση γιατί έχουμε και άλλες εκδηλώσεις.

Για τον νόμο που υπάρχει να απαγορεύονται τα συλλαλητήρια είπε:

Δεν τέθηκε κάτι τέτοιο, ζητήσαμε να γίνει η αλλαγή αυτού του παιχνιδιού σε άλλη μέρα.

To Top