«Μπάχαλο» στην Παναχαϊκή, παραιτήθηκε ο Παπαδόπουλος

Την παραίτησή του απ’ τον πάγκο της Παναχαϊκής υπέβαλλε ο Νίκος Παπαδόπουλος, που έγινε δεκτή. «Δεν θα ξαναπατήσω στο γήπεδο, μακάρι να έρθει ο Φυντάνης», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Ραγδαίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή μετά την ήττα απ’ τον Φωστήρα! Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος παραιτήθηκε, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα πλέον δεν έχει στόχους και δεν έχει νόημα να συνεχίσει. Αφού ανέλαβε μέρος της ευθύνης για την μέχρι τώρα πορεία, ευχήθηκε σε όλους καλή συνέχεια!

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας προπονητής:

«Η ομάδα είναι εκτός στόχων και παραιτούμαι από το πάγκο. Είναι μια απόφαση που είχαμε πάρει μετά το ματς στο Αίγιο. Από την 1η μέρα που ήρθα εδώ προσπάθησα να δουλέψω στο 100% και τα εχω καλά με τον εαυτό μου, αλλά δυστυχώς όταν γεμίζαμε την καρδάρα με το γάλα, κάτι συνέβαινε και τη χύναμε και αυτό συνέβη τρεις, τέσσερις φορές.

Εχω κι εγώ μερίδιο ευθύνης, και εγω και οι παίκτες μου, αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς. H ομάδα χρειάζεται ηρεμία και αγάπη, δυστυχώς αντιμετωπίζεται σαν μικρή ομάδα. Τον Ιανουάριο ηρθαν καλοί παίκτες, αλλά οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι και όχι στη μέση της σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου, Αμανατίδη και Κιούπη, τον Γιώργο Κόλτζο, τον Κώστα Γερόλυμο και τον γιατρ,ό Χρηστο Τσαρτόλια αλλά και τον πρόεδρο που μου έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψω στην Παναχαικη. Ισως στο μέλλον ξανασυναντηθούμε».

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, όπου μεταξύ άλλων ζήτησε απ’ τον Φυντάνη να αναλάβει μέχρι το τέλος της σεζόν το «τιμόνι» της Παναχαϊκής, έκανε εκ νέου σαφές πως φεύγει απ’ την ομάδα και ξεκαθάρισε πως δεν θα παρακολουθήσει κανένα άλλο ματς απ’ τις εξέδρες του Παμπελοποννησιακού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Ευχαριστώ τους κυρίους Παπαδόπουλο, Αμανατίδη, Κιούπη και Κόλτζο για την προσφορά τους. Αιφνιδιάστηκα από την απόφαση τους γιατί όλη την βδομάδα αφενός μεν με παρακάλεσαν όπως και οι ποδοσφαιριστές να μείνω για να τους στηρίξω και σήμερα παραιτούνται.

Δυστυχώς εγώ πρέπει να παραμείνω λίγες μέρες ακόμα γιατί η ομάδα δεν έχει σωθεί μαθηματικά. Θα παρακαλέσω τον κ. Φυντάνη να έρθει και να προπονήσει την ομάδα τις 4 τελευταίες αγωνιστικές, γιατί είναι ο μόνος όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι στην Πάτρα που μπόρεσε να σηκώσει ως προπονητής το βάρος της φανέλας της Παναχαϊκής. Όπως δήλωσα και πριν από δύο ημέρες για εμένα η Παναχαϊκή είναι παρελθόν και όποιος επιθυμεί να αγοράσει το πακέτο των μετοχών είναι ελεύθερος να το κάνει και από αύριο.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς αυτούς τους τελευταίους οπαδούς μας, που αγνόησαν σήμερα τόσο τις καιρικές συνθήκες όσο ότι και το παιχνίδι μεταδιδόταν από την τηλεόραση και ήρθαν στο γήπεδο να συμπαρασταθούν τόσο στην ομάδα όσο και σε εμένα προσωπικά.

Δυστυχώς το αποτέλεσμα τους πίκρανε, αλλά να καταλάβουν για άλλη μια φορά ότι η δική μου πίκρα είναι μεγαλύτερη αφού εκτός του κακού αποτελέσματος για άλλον έναν αγώνα χρειάστηκε να παραδώσω από την τσέπη μου στους διαιτητές 2.000,00 ευρώ αφού ούτε αυτά δεν συγκεντρώθηκαν από τις εισπράξεις.

Χαίρομαι όμως που όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι άνεργοι, τα παιδιά τους και οι γυναίκες τους μπόρεσαν να παρακολουθήσουν δωρεάν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής και αυτό αποτελεί την μεγαλύτερη μου ικανοποίηση. Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι που παρακολούθησα με οπαδούς της Παναχαϊκής στην Πάτρα, αγώνα της ομάδας μου και λυπάμαι που η ατυχία και η κακή αγωνιστική συμπεριφορά κάποιον παικτών δεν μας χάρισαν την νίκη. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έστω και με μεγάλη τύχη νίκη του Φωστήρα έχει χαλάσει τα σχέδια όλου του υποκόσμου του ποδοσφαίρου. Θέλω να δω τι θα κάνουν τώρα».

πηγή: sportfm.gr

To Top