Μπέβερλι για τους επικριτές του: «Μόνο 3.400 παίκτες έχουν παίξει στο ΝΒΑ και είμαι ένας από αυτούς»

Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο Πάτρικ Μπέβερλι και στο podcast του «The Pat Bev Podcast», απάντησε στους επικριτές του και μοιράστηκε ένα απίστευτο στατιστικό που δείχνει πόσο δύσκολο είναι να αγωνιστείς στο ΝΒΑ.

«Διάβασα ένα στατιστικό πριν λίγες ώρες το οποίο έλεγε ότι μόνο 3.400 παίκτες έχουν αγωνιστεί στο ΝΒΑ και εγώ είμαι ένας από αυτούς. Tο φοβερό είναι ότι το στατιστικό αυτό μετράει και παίκτες που έχουν αγωνιστεί και σε 1 ματς. Μόλις 1.300 από αυτούς είναι εν ζωή. Στην Γη ζουν 8 δισεκατομμύρια άνθρωποι», τόνισε ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο 34χρονος πραγματικά πάλεψε πολύ σκληρά για να του δοθεί μια ευκαιρία στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ, ωστόσο όχι μόνο την άρπαξε από τα μαλλιά αλλά κατάφερε να καθιερωθεί και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς της λίγκας.

Υπενθυμίζεται, ότι στο ντραφτ του 2009 οι Λέικερς επέλεξαν τον πολύπειρο γκαρντ με την 42η επιλογή του δευτέρου γύρου, αλλά δεν τον κράτησαν στο ρόστερ τους και ο Μπέβερλι αρχικά υπέγραψε στην Ουκρανία με την Ντινπρό (2009). Ύστερα, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό όπου αγωνίστηκε για μια σεζόν (2009-2010) και μετά με την Σπαρτάκ Aγίας Πετρούπολης (2011-2012) ώσπου οι Χιούστον Ρόκετς του προσφέρουν ένα εγγυημένο συμβόλαιο το 2013.

To Top