Μπέιλ από τα… παλιά, καθάρισε την Μπέρνλι (video)

Με τον Γκάρεθ Μπέιλ να… οργιάζει, η Τότεναμ συνέτριψε 4-0 εντός έδρας την Μπέρνλι και πλησίασε στην προνομιούχο εξάδα.

Από τεσσάρα σε τεσσάρα! Με έναν Γκάρεθ Μπέιλ από τα παλιά, η Τότεναμ έριξε «ντόρτια» για δεύτερη φορά σε διάστημα 4 ημερών, 4-0 την Μπέρνλι εντός έδρας.

Παράλληλα, η ομάδα του Μουρίνιο επανήλθε στα τρίποντα μετά από 2 διαδοχικές ήττες και τέθηκε πάλι σε τροχιά τετράδας, ενόσω συνέχισε την εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει κόντρα στους clarets, από τους οποίους έχει να χάσει στο Λονδίνο από το 1974 (8-1-0)!

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Spurs, που προηγήθηκαν με γκολ από τα… αποδυτήρια (σ.σ. 68 δευτερόλεπτα): ο Σον γέμισε στην περιοχή και βρήκε τον Μπέιλ, ο οποίος με προβολή από κοντά νίκησε τον Πόουπ.

Στο 15’, ο Ουαλός εξτρέμ έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στον Κέιν, που εκτέλεσε -έχοντας και σύμμαχο την τύχη- με σουτ μέσα από την περιοχή τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0.

Το… πάρτι της Τότεναμ συνεχίστηκε και λίγο πριν συμπληρωθούν 31 λεπτά, έφτασε στο 3-0, με τον Λούκας να σουτάρει με το αριστερό μέσα από την περιοχή και να στέλνει την μπάλα στη γωνία της εστίας του Πόουπ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπέιλ, με τον 31χρονο εξτρέμ να πλασάρει ιδανικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 55’ και να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

To Top