Μπέιλ: “Δεν αφήνω την Ουαλία, θα παίζω μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο”

Το Euro 2020 ολοκληρώθηκε για την Γκάρεθ Μπέιλ όχι όμως και η παρουσία του στην εθνική Ουαλίας, με τον εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκαθαρίζει πως σκοπεύει να ενισχύσει τη χώρα του για να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναστάτωση προκλήθηκε για αρκετές ώρες στο στρατόπεδο της εθνικής Ουαλίας μετά τη βαριά ήττα με 4-0 από την Δανία και τον αποκλεισμό της στη φάση των “16” του Euro 2020.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, με τον 31χρονο να μην απαντάει σε ερώτηση που δέχτηκε από το “BBC” για το αν φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα των δράκων και να αποχωρεί, δίνοντας τροφή σε σενάρια περί αποχώρησής του.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, με τον ίδιο να βγαίνει μπροστά στις κάμερες λίγο αργότερα για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να στείλει σαφές μήνυμα:

“Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Ο κόσμος ρωτάει ηλίθια πράγματα όλη την ώρα, όμως είναι προφανές ότι λατρεύω να παίζω για την Ουαλία. Θα παίζω στην εθνική ομάδα μέχρι την τελευταία ημέρα που θα αγωνίζομαι”, τόνισε ο Μπέιλ, για να προσθέσει:

“Μόλις αρχίσαμε την προσπάθειά μας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα μας χρησιμεύσει η εμπειρία που πήραμε από τη συμμετοχή μας στην τελική φάση του Euro.

Νομίζω ότι παίζουμε καλά και θα πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθησή μας σε υψηλό βαθμό. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και νομίζω ότι έχουμε καλές πιθανότητες πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Σημειώνεται πως ο Μπέιλ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο το 2006, σε ηλικία 16 ετών και 315 ημερών, και από τότε έχει παίξει σε 96 ματς βρίσκοντας 33 φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

To Top