Μπέκαμ: «Το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο»

Μιλώντας ως οπαδός, παλαίμαχος και πλέον ιδιοκτήτης ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρει τις αξίες στις οποίες βασίζεται το ποδόσφαιρο και καταλήγει… «Το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο».

Ένας – ένας μεγάλοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος παίρνουν θέση στην δημιουργία της European Super League. Τελευταίος από αυτούς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ… Μιλώντας ως οπαδός, παλαίμαχος και πλέον ιδιοκτήτης αναφέρει τις αξίες στις οποίες βασίζεται το ποδόσφαιρο και καταλήγει… «Το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο».

Αναλυτικά: «Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ το ποδόσφαιρο. Ήταν η ζωή μου για όσο μπορώ να θυμάμαι. Το αγαπώ από όταν ήμουν μικρό παιδί, σαν οπαδός, μέχρι και σήμερα που είμαι και πάλι οπαδός. Σαν ποδοσφαιριστής και τώρα σαν ιδιοκτήτης, γνωρίζω ότι το άθλημά μας δεν είναι τίποτα χωρίς τους φιλάθλους. Χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο να είναι εκεί για τους πάντες. Για όλους. Χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο να είναι δίκαιο και χρειαζόμαστε τις διοργανώσεις του να βασίζονται στην αξία. Αν δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τις αξίες, τότε το άθλημα που αγαπάμε είναι σε κίνδυνο», ανέφερε στην ανάρτησή του.

To Top