Μπέλιγχαμ: «Θαυμάζω τον Ζιντάν, αλλά δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ»

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ αποτελεί τον νέο μεγάλο ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης, με το ξεκίνημά του να είναι εντυπωσιακό στη La Liga καθώς μετράει πέντε γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές ενώ η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει πετύχει το απόλυτο των νικών και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα ισπανικά ΜΜΕ δεν άργησαν να ξεκινήσουν οι συγκρίσεις του Άγγλου μέσου με τον μυθικό, Ζινεντίν Ζιντάν, αφού έχουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά, με τον 20χρονο χαφ να έχει καλή πολύ καλή σχέση με τα δίχτυα, όπως και ο Γάλλος καθ’ όλη τη διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του. Επίσης, ο Μπέλιγχαμ τη φανέλα με το «5», έναν αριθμό που είχε επιλέξει και ο «Ζιζού» στη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, σε ερώτηση που δέχτηκε ο Άγγλος ανέφερε ότι θαυμάζει τον άλλοτε τρομερό μέσο, αλλά δεν προσπαθεί να τον μιμηθεί. «Θαυμάζω τον Ζιντάν, έγραψε την Ιστορία αυτού του συλλόγου, αλλά δεν προσπαθώ να τον μιμηθώ. Θέλω να είμαι ο Τζουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο, είμαι πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου, αλλά δεν παρασύρομαι, έχω μεγάλους στόχους και η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη», τόνισε ο Μπέλιγχαμ με τον «Ζιζού» να σχολιάζει: «Ελπίζω ο Τζουντ να έχει μια καλή καριέρα».

To Top