Μπέλιγχαμ στην παρουσίασή του στη Ρεάλ: “Η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου”

Η Ρεάλ παρουσίασε την Πέμπτη (15/6) τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον 19χρονο να τονίζει πως πρόκειται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής του. Για τα επόμενα πέντε χρόνια στους “μερένγκες” θα φοράει τη φανέλα με το Νο5.

Η Ρεάλ έκανε δικό της τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα έξι χρόνια. Την Πέμπτη (15/6) πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του 19χρονου μέσου, που θα φοράει τη φανέλα με το Νο5.

Ο Άγγλος διεθνής μιλώντας κατά την παρουσίασή του υποστήριξε ότι δεν εξέτασε προτάσεις που είχε από την Premier League, καθώς προτεραιότητά του ήταν η Ρεάλ.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους είναι εδώ στην πιο σημαντική μέρα της ζωής μου, την πρώτη μέρα στον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Νιώθω ευγνώμων στους ανθρώπους που με έφεραν εδώ.

Τα χρήματα δεν είναι τόσο σημαντικά για μένα, ποτέ δεν σκέφτομαι τα χρήματα όταν παίρνω τέτοιες αποφάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι το σπορ που αγαπώ. Μου άρεσε η αίσθηση που εκπέμπει η Ρεάλ και μίλησα με την Ντόρτμουντ για να γίνουν όλα γρήγορα.

Θαυμάζω πολύ τον Ζιντάν και το “Νο5″ είναι ένας αριθμός που με εμπνέει. Δεν θέλω να γίνω σαν αυτόν, επειδή είμαι διαφορετικός, χαίρομαι που φοράω αυτό το νούμερο. Είναι τιμή για μένα”, είπε και αναφέρθηκε εν συνεχεία στον Κάρλο Αντσελότι:

“Έχω μιλήσει μαζί του. Είναι απίστευτος προπονητής. Χαίρομαι που με θέλει στην ομάδα του Οι γονείς μου έκλαψαν και δεν κλαίνε πολύ, οπότε είναι μια ξεχωριστή στιγμή για αυτούς.

Σημαίνει πολλά για εκείνους. Ο σεβασμός που έδειξε ο σύλλογος προς την οικογένειά μου ήταν απίστευτος καθ’ όλη αυτή τη διαδικασία”.

To Top