Μπέλινγχαμ: Κινδυνεύει με τιμωρία αν κριθεί ένοχος για τη φραστική επίθεση στον Γκρίνγουντ

Μπλεξίματα για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ που ενδέχεται να τιμωρηθεί από την ισπανική ομοσπονδία, αν αποδειχθεί πως πράγματι αποκάλεσε τον Μέισον Γκρίνγουντ «βιαστή».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο… μπελάδων στον ορίζοντα για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε το «διπλό» στην έδρα της Χετάφε, ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η φερόμενη φραστική επίθεση του Άγγλου σταρ των Μερένγκες στον Μέισον Γκρίνγουντ.

Οι κάμερες «έπιασαν» τον Μπέλινγκχαμ να αποκαλεί τον συμπατριώτη του «βιαστή», μετά τις νομικές του περιπέτειες και τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και απόπειρα βιασμού της συντρόφου του, με το περιστατικό να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όπως μετέδωσε η Marca, η Χετάφε ζήτησε η υπόθεση να ερευνηθεί και η La Liga δεσμεύτηκε να προσλάβει έναν επαγγελματία lip-reader, κάποιον δηλαδή που ξέρει πώς να διαβάσει τα χείλη του Μπέλινγκχαμ και να καταλάβει ακριβώς τι έχει πει ο Άγγλος, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Σε περίπτωση που όντως ο 20χρονος των Μερένγκες αποδειχθεί πως έχει επιτεθεί φραστικά προς τον Γκρίνγουντ, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να τιμωρηθεί από την ισπανική ομοσπονδία και να χρειαστεί να απουσιάσει για μερικά παιχνίδι από τις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ.

 

To Top