Μπένετ: «Ήθελα να στηρίξω τους Ελληνες διαιτητές, λυπάμαι που δεν υπάρχει εμπιστοσύνη»

Ο Μπένετ εξήγησε στον Παναγιώτη Μπαλτάκο πως σκοπός του, με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, ήταν να δείξει ότι εμπιστεύεται τους Ελληνες διαιτητές. Ωστόσο, συμμορφώνεται με την επιθυμία του Big-5 και της ΕΠΟ και ψάχνει πλέον τον ξένο διαιτητή που θα σφυρίξει στο ματς.

Σε επικοινωνία που είχε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος με τον Μπένετ, έγινε γνωστό στον Αρχιδιαιτητή οι αντιδράσεις κι η επιθυμία του Big-5 για τον ορισμό των ξένων διαιτητών στα μεταξύ τους ματς.

Mαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα, μόνο ξένοι στα ντέρμπι»

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ σύστησε στον Μπένετ να αναιρέσει τον ορισμό του Σιδηρόπουλου και να βρει ξένους διαιτητές σήμερα κιόλας. Αν όμως δεν συμβεί αυτό εντός των επόμενων ωρών, τότε η Super League θα αναβάλει το αθηναϊκό ντέρμπι, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ.

Ο Μπένετ, από την πλευρά του είπε ότι λυπάται για το γεγονός ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους Ελληνες διαιτητές και εξήγησε ότι πρόθεσή του ήταν να βοηθήσει τους Έλληνες διαιτητές.

Ωστόσο, έδειξε κατανόηση στην απόφαση που έχει παρθεί και συμμορφώνεται μ’ αυτήν αναιρώντας τον ορισμό, ψάχνοντας για τον ξένο διαιτητή που θα σφυρίξει τελικά το ματς.

To Top