Μπέος: «Επέστρεψα και θα είμαι παρών και στην ΓΣ της Super League»

Ο Αχιλλέας Μπέος στη συνέντευξη Τύπου του Βόλου, ανακοίνωσε την επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας.

Ο Αχιλλέας Μπέος, δήμαρχος του Βόλου, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ότι αναλαμβάνει και πάλι την ομάδα της πόλης με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα είναι πρωταγωνίστρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος: «Είναι η τελευταία ευκαιρία και θα καλώ τις άλλες δύο ομάδες της πόλης να σταθούν δίπλα μας. Δεν μιλάμε για αυτούς οι οποίοι έχουν στενά μυαλά και έχουν κατάλοιπα τους παρελθόντος. Μιλάω για τους υγιείς. Το 2011 τότε με τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε ένα θαύμα και ήταν θέμα χρόνου να έφτανε η ομάδα στο σημείο να πρωταγωνιστεί . Δυστυχώς τότε βρέθηκαν κάποιοι εγκληματίες που κατέστρεψαν κάτι πολύ όμορφο και δεν δίστασαν να με στείλουν στη φυλακή ενώ σπίλωσαν τις συνειδήσεις των συνεργατών μου. Τότε ήμασταν κοντά στο να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο.

Σήμερα ξεκινάει άλλο ένα εγχείρημα και καλώ όλους τους υγιείς παράγοντες και φιλάθλους να συσπειρωθούν. Για να στεφθεί με επιτυχία η προσπάθεια θέλω να πιστεύω  ότι δεν μας χωρίζει τίποτα. Η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Βόλου σε μεγάλες χαρές και συγκινήσεις. Κάποιοι είναι συνδεδεμένοι συναισθηματικά με τις δύο ομάδες. Θα πρέπει να τα αφήσουν πίσω διότι δεν γίνεται να έχει 3 ομάδες ο Βόλος. Το θέμα είναι τι θέλει ο κόσμος; Μια ομάδα που θα είναι πρωταγωνίστρια ή μια ομάδα να είναι περίγελος;

Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να κοιτάξουμε μπροστά. Από το 2014 και μετά που ανέλαβα δεν διαχωρίζω τον Βόλο από τη Νέα Ιωνία. Θεωρώ ότι στο κομμάτι του ποδοσφαίρου έχουμε πολλά που μας ενώνουν. Η παρουσία μου εδώ, μετά  την απόφαση του πρωτοδικείου, έχει ημερομηνία λήξης. Κάνω έκκληση κατ΄ αρχήν στον Ολυμπιακό και στη Νίκη Βόλου. Ελάτε είτε να πάρετε την ομάδα  είτε να συμμετέχετε για κάτι καλύτερο. Κάνω έκκληση σε επιχειρηματίες. Όχι σε λαμόγια και στοιχηματζήδες. Αν θα υπάρξει καινούργιο καθεστώς θα έχει υγεία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην απερχόμενη διοίκηση γιατί δεν υπάρχουν εκκρεμμότητες. Βέβαια υπάρχουν εκκρεμμότητες υπέρ της από το συνδρομητικό κανάλι και ελπίζω να διευθετηθούν.

Εγώ είμαι ανοιχτός και δεν είναι πρωταρχικός σκοπός το οικονομικό. Σκοπός είναι αυτός που θα έρθει να είναι καθαρός και να μην φοράει… κουκούλα. Η νομοθεσία είναι διάτρητη και δίνει την ευκαιρία σε σαλταδόρους να έχουν στοιχηματικούς λόγους και άλλες… βλέψεις. Προσωρινά θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα αυτή και κάνω το σταυρό μου να εμφανιστεί κάποιος που θα έρθει να κάνει τον Βόλο μεγάλο. Η είδηση είναι ότι  θα είμαι παρών στη ΓΣ της Σούπερ Λιγκ και θα δω παλιούς συνεργάτες, με τους οποίους θα έχω την ευκαιρία να πιω και καφέ μαζί τους και να πούμε»

Για κεντρική διαχείριση: «Αυτό είναι κάτι αυτονόητο για υγειώς σκεπτόμενους παράγοντες. Θα θυμίσω ότι από το 2006 μαζί με τον Πανόπουλο, τον Νικολαϊδη και τον Γκαγκάτση ήμασταν από τους πρώτους που μιλούσαμε για κεντρική διαχείριση. Είμαστε αντίπαλοι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου. Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν για το κοινό μας συμφέρον»

Για την αναδιάρθρωση της ΕΠΟ: «Όχι στο Τζιμπουτί, αλλά ούτε στον σύλλογο περιπτερούχων δεν σχεδιάζουν έτσι. Έχω πολλά να πω για τη θέση του Βόλου, θα τη μάθετε την Δευτέρα. Φυσικά την απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ. Εμείς θα πούμε τη γνώμη μας».

To Top