Μπέος κατά Βόλου για την προσφυγή στη FIFA!

Την αντίθεσή του με την απόφαση-ντροπή της νέας διοίκησης του Ολυμπιακού να καταφύγει στην FIFA και να θέσει σε κίνδυνο την Εθνική Ελλάδας, εξέφρασε, μέσω δήλωσή του, ο πρώην μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων», Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αχιλλέα Μπέου, αναφέρει:

«Έκπληκτος πληροφορήθηκα ότι αποφάσεις και πρωτοβουλίες της διοικήσεως του Ολυμπιακού Βόλου είναι πιθανό να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην αγωνιστική πορεία της ομάδος της Εθνικής Ελλάδος.

Συμμερίζομαι την αδικία που αισθάνονται από την ωμή πολιτική παρέμβαση, καθώς και την περίεργη στάση της ΕΠΟ και του προέδρου αυτής Σοφοκλή Πιλάβιου.

Επίσης κατανοώ απόλυτα την αγωνιώδη και εν πολλοίς άνιση μάχη των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βόλου να αποτρέψουν τον αθλητικό και οικονομικό αφανισμό της ομάδας απέναντι σε ισχυρούς και τα πειθήνια όργανα τους και τα εργαλεία αυτών.

Όμως όπως πράττω και στον προσωπικό μου αγώνα, οφείλω να επισημάνω ότι οι μάχες απέναντι στην αυθαιρεσία, την αδικία και την προκατάληψη δίνοντας με αρχές και λεβεντιά.

Και σε καμία περίπτωση οι ενέργειες μας δεν πρέπει να θέτουν σε κίνδυνο την αγαπημένη όλων των φιλάθλων Εθνική Ελλάδος».

 

To Top