Μπέος κατά τοπικών ΜΜΕ: «Βουλώστε το – σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες, άπλυτοι»

Επίθεση κατά των τοπικών ΜΜΕ του Βόλου εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος σε συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα της περιοχής.

Κατά των τοπικών ΜΜΕ, στράφηκε ο Αχιλλέας Μπέος, σχολιάζοντας την κριτική τους στις προκλητικές δηλώσεις και κινήσεις του δημάρχου Βόλου, πριν τις δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Βόλου στράφηκε εναντίον της κ. Τασοπούλου, λέγοντας «σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11, σε πειράζει; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή», ενώ συνεχίζοντας την επίθεση με υβριστικούς χαρακτηρισμούς είπε ότι «σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα δύο νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το ρε κοπρίτες, ξεφτίλες».

«Φθάσαμε σήμερα, όπου μία μερίδα, τους οποίους δεν ξέρω πως να τους χαρακτηρίσω, θέλω να τους πω ότι θα είμαι δήμαχος για 105 χρόνια, γιατί η αλητεία που εκφράζουν και η κόντρα που δημιουργούν με δυναμώνουν. Πρέπει να ενημερώσουμε από ό,τι μέσο έχει ο καθένας, ότι ο Βόλος επανήλθε και είναι μία όμορφη και καθαρή πόλη. Έχουν όλη αυτή την υποχρέωση για τους εργαζόμενους και στους επιχειρηματίες αλλά και στα παιδιά μας.

Δεν ντρέπεστε λίγο να δυσφημείτε την πόλη σας; Φτάνει πια! Έφερα δύο νταλίκες ξύδι. Είπα να ξανακάνουμε εκλογές. Να καλύψουμε όμως τα έξοδα, εγώ και ο Παπαπέτρος, όχι οι πολίτες.

Εγώ δεν έπιασα τη μάνικα για τις εκλογές και το απέδειξα. Είναι συμβολισμός. Όταν ο Δήμαρχος το κάνει πρώτος, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε. Αυτό θα πει αλληλεγγύη. Δεν κατηγορώ όσους δεν το κάνουν, αλλά βουλώστε το πια. Χτυπήστε εμένα προσωπικά, αλλά όχι την πόλη» ανέφερε επιπλέον μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

 

To Top