Μπέος: “Το ποδόσφαιρο χρειάζεται τον Άρη, αλλά δεν υπάρχει πολιτικός που θα εκτεθεί για να σωθεί”!

Θέση για τα τεκταινόμενα στον Άρη πήρε και ο Αχιλλέας Μπέος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο “Focus”:

Για τον Αλέξη Κούγια:

«Ο κύριος Κούγιας κατήγγειλε χθες συγκεκριμένα πράγματα με όνομα και επώνυμο. Εάν λοιπόν οι άνθρωποι που είναι επικεφαλείς στο χώρο του ποδοσφαίρου δεν πάρουνε θέση και δεν του απαγγείλουν κατηγορίες για αυτά που είπε ώστε να έρθει να απαντήσει έμπρακτα, τότε εγώ θα είμαι υποστηρικτής του Αλέξη Κούγια.

Πρέπει ο κύριος Κούγιας να τα αποδείξει, όχι να πει: τα άκουσα στην πιάτσα. Γιατί με το ‘τα άκουσα στην πιάτσα’ με στερήθηκαν τα παιδιά μου για 11 μήνες που ήμουν στη φυλακή. Εγώ ή θα είμαι υποστηρικτής του Αλέξη Κούγια ή ο κύριος Κούγιας θα πρέπει να πάει σπίτι του. Χθες έκλαιγε κανά μισάωρο και είναι ντροπή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ να μην έχει χαρτομάντηλα δίπλα του. »

 Για όλα όσα συμβαίνουν στον Άρη:

«Κανείς δεν βάζει το χέρι στην καρδιά ότι η μπάλα πέρασε ή δεν πέρασε τη γραμμή. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή. Από ‘κει και πέρα ο Άρης είναι μια ιδέα, έχει τεράστια ιστορία και έναν σημαντικό αριθμό φιλάθλων οπού αυτοί επέλεξαν να στηρίζουν ή να μην στηρίζουν διοικήσεις και να γίνεται η αρπαγή της ωραίας Ελένης σε βάρος του Άρη. Είναι άδικο, αλλά νταϊλίκια και τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν σώζεται μια ομάδα και δεν αρμόζει στην ιστορία του Άρη. Ο Άρης τα τελευταία 3 χρόνια είναι όπως είναι ένας ασθενής στη εντατική. Του δίνουν ασπιρίνη αλλά πόσο θα αντέξει; Και συντηρείτε για να μην πάνε φυλακή κάποιοι. Ήδη κάποιοι παράγοντες του Άρη θα έπρεπε να είχαν κάνει αυτό που έκανε η ΑΕΚ. Ώστε όταν ανέβαινε στην Σουπερ Λιγκα να ήταν αυτόνομος, ανεξάρτητος, δυναμικός και αυτοχρηματοδοτούμενος.

Δεν βλέπω το λόγο που κάποιοι παράγοντες που αγαπούν την ομάδα επιμένουν να κρατηθεί αυτό το έκτρωμα στη Σουπερ Λιγκ. Δεν υπάρχει πολιτικός που θα εκτεθεί για να σωθεί ο Άρης. Καλό είναι να τραβηχτεί μία γραμμή και να γίνει μια νέα αρχή. Γιατί το επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται ομάδες όπως ο Άρης.»

To Top