Μπέρδεμα της Stoiximan Super League με το πρόγραμμα των Play Off, ίσως επηρεαστεί και ο τελικός

Στις 11/4 δύο ελληνικές ομάδες θα δώσουν την πρώτη τους μάχη για τα προημιτελικά του Conference League και στις 14/4 υπάρχει η μεταξύ τους κόντρα στην Τούμπα για τα Play Off του πρωταθλήματος.

Στις 18/4 είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς που θα κρίνει το αν θα έχουμε και πόσες ομάδες στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Και τρεις μέρες μετά, στις 21/4 υπάρχει το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης.

Οι δύο ελληνικές ομάδες, είναι δεδομένο ότι θα ζητήσουν αναβολή και από τη στιγμή που θα πάει το αίτημα στη διοργανώτρια Αρχή, είναι υποχρεωμένη να το δεχτεί κατευθείαν – αυτό συμβαίνει από την προημιτελική φάση ως τον τελικό.

Το ερώτημα λοιπόν που εύλογα δημιουργείται είναι το «πότε θα γίνουν τα ματς αυτά;». Το πρόβλημα μεγαλώνει αν αναλογιστούμε ότι ήδη έχει πάρει αναβολή το πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας για τα Play Off του Euro 2024, όπου αρχικά υπάρχει το ματς με το Καζακστάν στις 21/3 στην Οpap Arena και στις 26/3, υπάρχει ο αγώνας με τον νικητή του Λουξεμβούργο-Γεωργία.

Αυτό σημαίνει ότι ο τελικός του Κυπέλλου μπορεί να πάει πιο μετά από την 18η Μαΐου που έχει προγραμματιστεί, με ό,τι αυτό συνεπάγεται λόγω της τελικής φάσης του Euro 2024, που ξεκινάει 14/6. Το πρόγραμμα θα διογκωθεί ακόμα περισσότερα αν κι οι δύο ή ένας από τους δύο περάσει στα ημιτελικά.

To Top