Μπέρτος: “Πολύ καλός επιθετικά ο Άρης, μεταμορφώνεται στην έδρα του”

Ο Μανώλης Μπέρτος μίλησε για την πρώτη φετινή νίκη της ΑΕΛ (αντίπαλος του Άρη το Σάββατο), τονίζοντας μεταξύ άλλων πως οι θεσσαλοί μπήκαν αποφασισμένοι γιατί τους είχε πεισμώσει το τρία στα τρία της Ξάνθης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως είπε μεταξύ άλλων στο gazzetta.gr:

«Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε πιο αποφασισμένοι γιατί η Ξάνθη ερχόταν από σερί νικών. Και μας πείσμωσε αλλά είχαμε και τον φόβο μήπως πήγαινε κάτι στραβά και αυτός μας βγήκε σε καλό και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Ήταν δηλαδή η Ξάνθη ο αντίπαλος που σας έκανε να δώσετε το κάτι παραπάνω;

«Είχε κάνει τρεις νίκες που την έφεραν ψηλά στην βαθμολογία, όσο να είναι σε βάζει σε σκέψεις και σε πιο καλό κλίμα. Να είσαι πιο σοβαρός και πειθαρχημένος και να μπορέσεις να βγάλεις αυτά που σου λέει ο προπονητής. Ήταν επιπλέον κίνητρο το εξαιρετικό ξεκίνημα του αντιπάλου».

Συνολικά πως βλέπεις το ξεκίνημα της ΑΕΛ στο φετινό πρωτάθλημα;

«Προσωπικά θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε πάρει τη νίκη με τον Ατρόμητο, ενώ και με τον Πανιώνιο δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι σε εκείνο το παιχνίδι, καθώς η εικόνα μας ήταν καλή και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Και χθες τα δώσαμε όλα για όλα για να πάρουμε τη νίκη και συνολικά το ξεκίνημα παρότι η ομάδα θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς, δεν είναι κακό».

Για το ματς με την Ξάνθη, που πιστεύεις πως κρίθηκε;

«Η Ξάνθη μας έχει δείξει πως είναι συμπαγής ομάδα και δεν δίνει χώρους στον αντίπαλο. Με μία ευκαιρία θα μπορούσε να πετύχει γκολ και να αλλάξει την ροή. Και μετά το 2-0 η Ξάνθη προσπαθούσε, αλλά και εμείς ήμασταν καλά τακτικά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν αφήσαμε περιθώρια στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

Συνολικά ποιοι είναι οι στόχοι της ΑΕΛ για φέτος;

«Δεν κρύβω πως προσωπικά θέλω να βάζω ψηλά τον πήχη. Για εμένα οι στόχοι είναι να πάμε στην εξάδα και να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό Κυπέλλου».

Και τώρα ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη που προέρχεται από μια εύκολη νίκη με τον Παναθηναϊκό και μια ισοπαλία στη Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

«Χωρίς αμφιβολία είναι δύσκολο παιχνίδι, ο Άρης μεταμορφώνεται στην έδρα του και επιθετικά είναι πάρα πολύ καλός. Θα είναι ένα πολύ καλό ματς, αλλά ακόμα δεν έχουμε ασχοληθεί, από αύριο θα μιλήσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι».

To Top