ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπήκαν οι βάσεις στο ανδρικό πόλο του Άρη

Η εποχή που έχει ξεκινήσει από πέρυσι στην ανδρική ομάδα πόλο του Άρη έχει και συνέχεια, αφού οι άνθρωποι έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το τμήμα, βλέποντάς το πέρυσι να φτάνει στη διάλυση, σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να το ξαναζήσουν αυτό.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν να κάνουν μία σειρά ενεργειών, με γνώμονα την καλύτερη λειτουργία του.΄

Όπως ανέφερε με δημοσίευσή του στο facebook το μέλος του Ερασιτέχνη, Πασχάλης Καραγιάννης:

«Ήθελα από μέρες να ευχαριστήσω όλους όσους μπόρεσαν και παραβρέθηκαν στην συνάντηση της περασμένης Δευτέρας στην αίθουσα τροπαίων του συλλόγου μας.

Η συνάντηση αυτή έγινε με στόχο να οργανώσουμε και να βάλουμε σε σωστές βάσεις το τμήμα που όλοι αγαπήσαμε με στόχο να το ξαναδούμε να πρωταγωνιστή στο πολιστικό γίγνεσθαι. Έγινε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση με πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις αλλά και αποφάσεις!! Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια συνάντηση σταθμός για το τμήμα, ένας σταθμός επανεκκίνησης για ένα τμήμα που στο παρελθόν έγραψε με χρυσά γράμματα την ιστορία της υδατοσφαίρισης!! Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι το Πόλο του Άρη μας ήταν η αρχή της υδατοσφαίρισης στην χώρα μας κερδίζοντας τα τέσσερα πρώτα Πανελλήνια πρωταθλήματα ανδρών και πολλά αλλά στις μικρότερες κατηγορίες!!

Αποφασίστηκε, λοιπόν, η τοποθέτηση του Παναγιώτη του Τσολακούδη στη θέση του τεχνικού συμβούλου του τμήματος ενός από εμάς που δεν έπαψε ποτέ να βρίσκεται μέσα στο πολιστικό γίγνεσθαι της χώρας!!

Μια άλλη σημαντική απόφαση ήταν η υπόσχεση όλων για παιδομάζωμα διαρκείας και η επιστροφή στα πάτρια εδάφη εν ελθέτω χρόνο όλων !!

Τέλος θέλω να υπογραμμίσω την στήριξη που έχουμε από την διοίκηση του συλλόγου με την παραχώρηση πολλών ωρών στην πισίνα του Κλεάνθης Βικελίδης για την οργάνωση των ακαδημιών μας!!

Ευχαριστώ και πάλι όλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και για όσους δεν μέορεσαν τους ανακοινώνω ότι το Σάββατο 6/2 στις 11.00 το πρωί στην πισίνα του Βικελίδης θα έχουμε την κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος!!

Σας περιμένω όλους!!

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΊΖΕΙ ΠΙΣΩ!!».

To Top