Μπήκε και ο Πούχατς στον Παναθηναϊκό ενόψει Άρη, πρόβλημα με Κώτσιρα

Πρόγραμμα σε δύο γκρουπ περιλάμβανε η σημερινή (3/4) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Τιμότεους Πούχατς να επιστρέφει στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Όπως συνηθίζεται η επόμενη ημέρα ενός αγώνα, εν προκειμένω αυτού με τον Βόλο, βρήκε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να χωρίζονται σε δύο γκρουπ στην προπόνηση που έγινε στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα, όσοι «πράσινοι» βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του ισόπαλου ματς με την ομάδα της Μαγνησίας στη Λεωφόρο, έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ο Τιμότεους Πούχατς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε το πρόγραμμα. Ο Γιάννης Κώτσιρας, εξάλλου, αποκόμισε ένα χτύπημα από τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Βόλο και οριακά θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Η αθηναϊκή ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον τον Άρη, με προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» αύριο (4/4) το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

To Top