Μπήκε ο Γκέσιος, ατομικό ο Καζναφέρης

Συνεχίζεται κανονικά η προετοιμασία του Άρη, ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον Πλατανιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Μάκη Κατσαβάκη να ζητάει εγρήγορση από τους παίκτες του.

Ο Γιάννης Γκέσιος μπήκε δυναμικά στην προπόνηση, μετά από ένα διάστημα τριών ημερών που είχε παρουσιαστεί το πρόβλημα με το υγρό στο γόνατο, ενώ και ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έδειξε να συνέρχεται σιγά – σιγά και να θέτει υποψηφιότητα για μία θέση, εκτός από την αποστολή του αγώνα και για την εντεκάδα.

Ο Γκέσιος στην αρχή υπήρχε μία διάθεση από προπονητικό τιμ να προφυλαχθεί και σήμερα, ωστόσο ο Κατσαβάκης έκρινε πως θα πρέπει να αρχίζει να… ζεσταίνεται, μιας και από το ματς με τον Πλατανιά θα λείπει ο Γιαννιώτας κι έτσι, η παρουσία του 24χρονου κρίνεται επιβεβλημένη.

Ο Τριανταφυλλάκος παράλληλα ακολούθησε λίγο πιο συντηρητικό πρόγραμμα, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει, σχεδόν ένα μήνα και μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Τέλος, πρόβλημα – παράσημο από το ντέρμπι της Τούμπας παρουσίασε στη μέση ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο για προληπτικούς λόγους, αφού δεν τίθεται θέμα απουσίας του.

To Top