ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μπήκε στο σωστό δρόμο, ώρα για το επόμενο βήμα! (PRESSARIS LIVE, 16:00)

Την βελτίωση που έδειξε στο ματς με τα Χανιά, καλείται να επιβεβαιώσει σήμερα ο Άρης, που υποδέχεται την Καλλιθέα, με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League.

Οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική στο Μάλεμε και πλέον πρέπει να συνεχίσουν μέχρι το τέλος, μόνο με νίκες, για να διατηρήσουν “ζωντανές” τις ελπίδες για άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κενάν Μπαργκάν και του άτυχου, Δημήτρη Ανάκογλου. Ο πρώτος βρίσκεται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας και ο δεύτερος, χειρουργήθηκε την Παρασκευή, καθώς έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους επόμενους 5- 6 μήνες.

Αντίθετα, επέστρεψε στην αποστολή, ο Στάθης Ταυλαρίδης, που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή στα Τρίκαλα, κόντρα στα Χανιά.

Η αποστολή του Άρη

Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Καράμπελας, Τσουμάνης, Ντούνης, Τζανακάκης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

To Top