“Μπαίνει” ο Καλογέρης-Τι προβληματίζει την τεχνική ηγεσία…

Άρρητα συνδεδεμένες με την κατάσταση του Αλέξανδρου Καλογέρη θα είναι οι όποιες δοκιμές γίνουν για τη μεσαία γραμμή από εδώ και στο εξής, μέχρι και την Παρασκευή.

Ο έμπειρος μέσος του Άρη εξασφάλισε νωρίτερα άδεια από τον στρατό, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη χθες, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα θα μπει σε φουλ ρυθμούς, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Αυτό που προβληματίζει τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη είναι ότι πέρα από τις μέτριες τελευταίες εμφανίσεις του έχασε και τις τελευταίες τρεις προπονήσεις της ομάδας.

Σε περίπτωση που ο Καλαϊτζίδης δεν πειστεί από την αγωνιστική ετοιμότητα του Καλογέρη δεν αποκλείεται να τον αφήσει στον πάγκο, καθώς εδώ και μέρες ετοιμάζεται ακόμα και γι αυτό το ενδεχόμενο.

Οι σκέψεις του Έλληνα τεχνικού είναι αρκετές, εκ των οποίων τις περισσότερες τις έκανε γνωστές τις τελευταίες δύο μέρες. Δοκιμάστηκαν εναλλάξ το διήμερο αυτό δίπλα στον Σανιά, οι Σουνάς, Γκίνο και Λεμονής, ενώ είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο προώθησης του Γκόλια στα χαφ και επιστροφής του Φερνάντες στο κέντρο της άμυνας.

To Top