ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Μπαίνει» ο Λόπεθ, θεραπεία και ατομικό ο Ιτούρμπε

Ο Άρης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το πρωτάθλημα. «Μπαίνει» ο Λόπεθ, θεραπεία και ατομικό ο Ιτούρμπε, o οποίος μένει εκτός απροόπτου, εκτός μάχης.

 

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καμάρας» (η αποστολή θα πετάξει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στατικές φάσεις) με τον Χουάν Ιτούρμπε να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κριστιάν Λόπεθ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

To Top