ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μπαίνει σε ρυθμούς συνεχόμενων αγώνων: Σε 19 ημέρες δίνει επτά φιλικά παιχνίδια!

Η επιστροφή από το Πράβετς σηματοδότησε το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας. Πλέον οι κίτρινοι μπαίνουν στην φάση των φιλικών αγώνων, μέσα από τα οποία θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια. Μέχρι και τα τέλη του μήνα θα δώσουν συνολικά επτά φιλικά παιχνίδια.

Η δράση στα γήπεδα της Ευρώπης συνεχίζεται, με τις Εθνικές ομάδες να δίνουν… μάχη για μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018! Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων στο Foxbet.gr!

Για την ακρίβεια οι παίκτες του Άρη για το διάστημα 9-28 Σεπτεμβρίου θα παίζουν αγώνα σχεδόν ανά τρεις ημέρες, μπαίνοντας έτσι και σε ρυθμούς συνεχόμενων παιχνιδιών.

Την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Πατρών στο Αλεξάνδρειο και δύο μέρες μετά θα υποδεχθούν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Στις 15/9 θα παίξουν με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, θα επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη για ένα φιλικό στο πλαίσιο των Μαυροσκουφείων με την τουρκική Γκαζιαντέπ (17/9) και θα συνεχίσουν τις διεθνείς αναμετρήσεις παίζοντας στην Βενετία (21/9), με την Μπεσίκτας στο Παλέ (24/9) και με την Στεάουα στο Βουκουρέστι (28/9).

Σε διάστημα 19 ημερών θα δώσουν επτά φιλικά παιχνίδια, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας το καθένα, αλλά όλα χρήσιμα για συμπεράσματα.

To Top