Μπαίνει την Τετάρτη ο Καζναφέρης, θεραπεία ο Πουλίδο, όλα ΟΚ με Κοέλιο

Ο Άρης θα πάει να παίξει άλλον έναν “τελικό” στην Κέρκυρα, χωρίς τους δύο Ισπανούς παίκτες, Ρούμπεν Πουλίδο και Νταβίντ Αγκάνθο. Ο πρώτος έκανε σήμερα θεραπεία για να ξεπεράσει την τενοντίτιδα, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Λούκας Αλκαράθ θα μπορεί από την Τετάρτη να υπολογίζει στον Κώστα Καζναφέρη.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Δευτέρας (28/01, 19:30) με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων.

Ο Ρούμπεν Πουλίδο έκανε θεραπεία (ως γνωστόν, ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα). Να θυμίσουμε ότι τόσο ο Ισπανός στόπερ όσο και ο Νταβίντ Αγκάνθο θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής, λόγω τιμωρίας.

Σε ό,τι αφορά τον Κώστα Καζναφέρη, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος –ειρήσθω εν παρόδω- εξέτισε την ποινή του στο ματς με την Α.Ε.Κ., μπορεί και σήμερα να ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως στην προπόνηση της Τετάρτης αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

Η κατάσταση του Νούνο Κοέλιο (ο Πορτογάλος μέσος αντικαταστάθηκε από τον Γιάννη Ζαραδούκα στο κυριακάτικο παιχνίδι) δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Αύριο, τέλος, οι παίκτες της ομάδας μας θα έχουν ρεπό”.

 

To Top